AcasăLiga 1Chindia întâlneşte mâine Petrolul Ploieşti. Marco Dulca: ”Ne aşteaptă un meci foarte...

Chindia întâlneşte mâine Petrolul Ploieşti. Marco Dulca: ”Ne aşteaptă un meci foarte greu. Sperăm să ne întoarcem cu victorie”

Chindia Târgovişte dispută mâine a doua partidă din acest an. Echipa de sub Turn va întâlni Petrolul Ploieşti, pe stadionul ”Ilie Oană”, arena ploieșteană fiind împărţită de ambele echipe. Echipa de sub Turn a obţinut doar un egal în primul meci din acest an, 1-1 cu FC Argeş, deşi partida a fost dominată copios de echipa antrenată de Toni Petrea.

Din păcate, antrenorul târgoviştean nu poate alinia cea mai bună formulă de echipă, trei jucători neputând fi folosiţi în partida de mâine. Toni Petrea nu îi va putea folosi pe Esteban Orozco, Nasser Chamed și Sergej Grubac, primii doi fiind suspendaţi, iar ultimul accidentat. Partida de mâine va începe la ora 17.00 şi va fi arbitrată de Viorel Fluieran (Craiova), George Neacşu (Câmpulung Muscel) şi Romică Bardes. Intâlnirea cu echipa ploieşteană a fost prefaţă de Marco Dulca, revenit la Chindia în această iarnă.

„Ne așteaptă un meci foarte greu, la fel ca și cele care vor urma. Sper să jucăm bine și să ne întoarcem acasă cu victorie. Mă bucur că am revenit cu bine, încerc să ajut echipa cât pot de mult. Am găsit un grup unit, un plus foarte mare este Mister, antrenorul nostru. Au venit și câțiva jucători despre care cred că ne vor ajuta în partea a doua campionatului. Așteptăm suporterii alături de noi mâine, să vină și să ne susțină!”, a declarat Marco Dulca pentru pagina de Facebook a clubului.

599
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments