AcasăStiriMai câștigă cineva la Brezoaele?

Mai câștigă cineva la Brezoaele?

1378560_503247213105014_134290941_nO nouă echipă ne-a atras atenția în acest tur de campionat al Ligii a 4-a dîmbovițene. Este vorba de Comerțul Brezoaele, echipă care se „odihneşte” în iarnă pe un nesperat poate loc 5.

Ceea ce este de remarcat şi de-a dreptul extraordinar este ca Brezoaele nu a pierdut niciun meci acasă! 9 victorii au contabilizat albii în cele 16 etape disputate, printre care succese importante în deplasări grele, ca de exemplu Pietroşiţa sau Tărtăşeşti, 3 egaluri şi 4 înfrângeri, dintre care două au venit în urma unor ciocniri cu pretendentele la titlu (1-2 la Flacăra şi 1-4 la Fieni).

În duelul contra liderului Aninoasa, Comerţul a reuşit un egal, 2-2, fiind foarte aproape să smulgă toate cele trei puncte.

Promovată acum două sezoane din Onoare, Brezoaele face un sezon extrem de bun până acum, putând spera cu ceva întăriri chiar şi la podiumul primului eşalon fotbalistic judeţean. Felicităm întreaga echipă şi sperăm ca şi în retur de la Comerţul Brezoaele să vedem un fotbal cel puţin la fel de frumos ca şi până acum!

542
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments