AcasăLiga 1Marcel Ghergu şi-a dat demisia de la Chindia Târgovişte. ”Obiectivul este formarea...

Marcel Ghergu şi-a dat demisia de la Chindia Târgovişte. ”Obiectivul este formarea unei echipe care să evolueze pe prima scenă a fotbalului românesc”

După aproape o lună de la retrogradarea Chindiei, asociaţii s-au întâlnit în cele din urmă pentru a hotărî soarta echipei. Au participat atât reprezentanţii Consiliului Judeţean Dâmboviţa, cât şi cei ai Primăriei Târgovişte, soarta lui Marcel Ghergu fiind pecetluită înainte de şedinţa acţionarilor.

Marcel Ghergu nu a mai aşteptat să fie dat afară de către AGA, acesta anunându-și demisia la finalul şedinţei. Situaţia la Chindia este cât se poate de dramatică. Fără marea majoritate a lotului care a retrogradat în Liga a doua, târgoviştenii au puţini jucători în lot în acest moment.

Cu toate acestea, Corneliu Ştefan anunţa că obiectivul este promovarea în Superliga! În perioada următoare va fi numit atât preşedintele clubului, cât şi antrenorul principal al echipei.

„We’ll Be Back!

În această seară am convocat o întâlnire a Adunării Generale a Asociaţilor a A.F.C. Chindia Târgoviște. Așa după cum am anunțat că voi face, am propus acționarilor o discuție sinceră despre nevoia unui management care să asigure promovarea în SuperLiga României.

Având în vedere că Marcel Gherghu și-a anunțat demisia după ședința AGA, alături de ceilalți asociați, voi demara discuțiile necesare pentru aducerea unui nou președinte al carui obiectiv primordial este constructia unui staff și a unei echipe care, în sezonul competițional 2024-2025, să evolueze pe prima scenă a fotbalului românesc. Dâmbovița merită o echipa pe prima scenă și azi am pornit acest efort colectiv de reconstrucție a speranței.

Cert este faptul că atât Consiliul Județean Dâmbovița, cât și Primăria Târgoviște vor fi alături de Chindia Târgoviște, astfel încât echipa noastră să revină în prima ligă a fotbalului național”, a scris Corneliu Ștefan, pe Facebook.

368
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments