AcasăStiriS-au tras la sorţi meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a...

S-au tras la sorţi meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a treia. Cu cine a picat reprezentanta judeţului Dâmboviţa?

Federaţia Română de Fotbal a tras la sorţi meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a treia. Sorții au decis ca echipa campioană a judeţului Dâmboviţa să intâlnească echipa campioană a judeţului Dolj. Meciurile se vor disputa în sistem eliminatoriu, în data de 17 iunie 2023, ora 18:00, turul, respectiv 24 iunie 2023, ora 17:30, returul.

Partida tur se va juca pe terenul campioanei din Dâmboviţa, returul urmând să aibe loc peste o săptămână pe terenul campioanei din Dolj. Pentru titlul de campioană în Dâmboviţa se luptă Recolta Gura Şutii (38p), Roberto Ziduri (35p) şi Viitorul Voineşti (31p), returul anunțându-se unul interesant.

Liga a 4-a din Dolj este foarte disputată, nu mai puţin de 5 echipe luptându-se pentru titlul de campioană. Cele mai mari şanse de a câștiga titlul le are ”satelitul” echipei lui Mititelu, Universitatea Craiova 1948 SA 2, aflată pe primul loc în clasamentul din Liga a 4-a Dolj, cu 33 puncte, pe locul secund fiind CS Cârcea, cu acelaşi număr de puncte, dar cu golaveraj mai slab. În afara primelor două clasate, încă trei echipe sunt în lupta pentru titlul de campioană: ACS Ştiinţa Cerat (32p), ACS Metropolitan Işalniţa (31p) şi Dunărea Calafat (30p).

Meciurile celor şapte regiuni sunt următoarele:

Regiunea 1: Bacău -Neamț, Botoșani – Suceava, Vaslui – Iași

Regiunea 2: Sălaj – Satu Mare, Bihor – Cluj, Maramureș – Bistrița-Năsăud

Regiunea 3: Alba – Covasna, Harghita – Sibiu, Mureș – Brașov

Regiunea 4: Mehedinți – Arad, Hunedoara – Timiș, Gorj – Caraș-Severin

Regiunea 5: Teleorman – Vâlcea, Olt – Argeș, Dâmbovița – Dolj

Regiunea 6: Ilfov – Călărași, Ialomița – Giurgiu, București – Prahova

Regiunea 7: Tulcea – Buzău, Brăila – Galați, Vrancea – Constanța

717
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments