AcasăStiriDâmboviţeanul Ionuţ Radu a lăsat Italia pentru Franţa. La ce echipă va...

Dâmboviţeanul Ionuţ Radu a lăsat Italia pentru Franţa. La ce echipă va evolua până în vară

Dâmboviţeanul Ionuţ Radu (25) va juca din această iarnă în Franţa, la Auxerre. Fotbalistul român aparţine de Inter Milano, dar a fost imprumutat în turul campionatului la Cremonese, unde a apărat nouă meciuri în campionat şi unul în Cupa Italiei. Cum Radu ajunsese rezervă la formaţia italiană, a ales să plece.

Dâmboviţeanul din Crovu a fost împrumutat până în vară în Ligue 1, la Auxerre. Acesta a primit garanţii că va fi titular, formaţia franceză urmând să se despartă de Benoit Costil (35 ani), care este în negocieri avansate cu Lille. După 19 etape, formaţia din Ligue 1 ocupă ultimul loc în clasament, cu 13 puncte.

„Născut în 1997 la București, România, Andrei Ionuț Radu a fost considerat rapid un jucător promițător. A semnat cu Inter Milano la 16 ani și a bifat primele apariții la echipa mare trei ani mai târziu.

Internațional român a ajuns în semifinala Euro U21 2019 și continuă să progreseze. Are în prezent două selecții la echipa națională. Cu experiența sa din Italia, portarul se alătură, așadar, lui Auxerre pentru următoarele 6 luni.

Portarul de la Inter Milano este împrumutat până la finalul sezonului, fără opțiune de cumpărare. Va purta tricoul cu numărul 1″, au scris cei de la Auxerre.

3,5 milioane de euro este cota de piață a lui Ionuț Radu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

666
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments