AcasăStiriCampionatul judetean, in pericol! Lovitura grea pentru Negoescu! Vezi ce protest au...

Campionatul judetean, in pericol! Lovitura grea pentru Negoescu! Vezi ce protest au hotarat „fluierasii” damboviteni!

Campionatul judetean se aprope de finalul turului, dar scandalurile sunt la ordinea zilei. Turul de campionat 2017-2018 a fost mai violent ca niciodata. Batai peste batai, meciuri intrerupte sau neprezentari, se intampla aproape in fiecare etapa. Multe dintre scandalurile din acesta toamna i-a avut in prim plan pe „fluierasi”, care au fost loviti, de multe ori cu bestialitate. Ultimele etape au fost mai violente ca niciodata (vezi scandalul de la Pietrosita), pentru ca meciul de la Caragiale, de sambata trecuta, sa puna capac. Centralul Mugurel Savu si asistenta Andreea Badoiu au fost loviti cu bestialitate de spectatorii gazdelor, la finalul meciului cu Unirea Ungureni.

Ultimul incident a fost picatura care a umplut paharul pentru „fluierasii” damboviteni. Acestia au avut o „intalnire” de taina in aceasta seara, la care au participat o buna parte dintre ei, la sedinta ad-hoc  fiind prezenti circa 45 de arbitri, inclusiv o parte dintre arbitrii divizionari. Cavalaerii fluierului din Dambovita au hotarat sa protesteze impotriva „corectiilor” violente la care sunt supusi la meciuri, oprindu-se la doua actiuni de protest.

Prima masura pe care o vor lua arbitrii damboviteni va fi intreruperea meciurilor pentru 5 minute, in minutul 30 al meciului unde vor arbitra in acest sfarsit de saptamana, aceasta masura fiind hotarata la toate meciurile unde vor activa in wekeend.

A doua masura pe care o vor lua „fluierasii” din Dambovita va fi sa se declare indisponibili pentru etapele ramase din campionat! In acest sens, arbitrii damboviteni vor face cereri de indisponibilitate pentru etapele ramase din acest tur de campionat! Supararea arbitrilor damboviteni este foarte mare, de multe ori acestia nefiind sustinuti de presedintele Negoescu. „Ne-am saturat sa fim carne de tun pentru echipe. Cand suntem loviti, nu ne apara nimeni. Acesta este forma noastra de protest”, ne-a transmis un arbitru dambovitean. „Pe Negoescu il intereseaza doar sa primeasca meciuri la Liga a 2-a, unde e observator. Nu il intereseaza soarta noastra”, a transmis un alt „fluiras” dambovitean. Aceste masuri hotarate de arbitrii damboviteni ii vor fi aduse la cunostinta lui Negoescu la sedinta de maine, de la ora 18.00.

Interesant de vazut cum va reactiona presedintele Negoescu in fata acestei situatii fara precedent din fotbalul dambovitean. In situatia in care cea mai mare parte din „fluierasi” se vor da indisponibili, se ajunge in situatia in care meciurile nu vor mai avea de cine sa fie arbitrate. Practic, s-ar paraliza activitatea in fotbalului dambovitean, fapt nemaintalnit pana acum!

Fotbaljudetean.info va acorda o atentie deosebita protestului hotarat de arbitrii damboviteni, urmand sa prezinte reactii, dar si ce decizie va lua presedintele Negoescu cu privire la acest protest al fluierasilor damboviteni. Ramaneti pe fotbaljudetean.info pentru informatii incendiare! Foto: Columna TV, facebook.

905
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments