AcasăLiga 1Toni Petrea, egalul lui Gică Hagi. Chindia a terminat la egalitate cu...

Toni Petrea, egalul lui Gică Hagi. Chindia a terminat la egalitate cu Farul Constanța

Chindia Târgovişte a reuşit un nou rezultat pozitiv sub comanda lui Toni Petrea. Ieri, târgoviştenii au remizat, 1-1 cu Farul Constanța, golul echipei de sub Turn fiind marcat de Daniel Neguț, din penalty (90). Formația de sub Turn a început mai bine partida şi are prima oportunitate prin Daniel Popa, dar şutul acestuia se duce pe lângă poartă.

Farul răspunde prin două ocazii irosite de Alibec şi Torje. Echipa lui Gică Hagi începe mai bine repriza secundă şi deschide scorul în minutul 66 prin Alexi Pitu. Chindia presează, are posesie şi golul egalării vine în minutul 90, Popadiuc obţinând un penalty.

Coltescu a arătat penalty, dar s-a dus să reavadă fază la marginea terenului. Monitorul VAR nu a funcţionat, astfel că centralul partidei a fost nevoit să se uită la reluări la una dintre camerele de pe marginea terenului. Până la urmă, Colțescu a validat decizia şi penaltyul a fost transformat cu siguranță de Daniel Neguț.

Chindia a ajuns la şapte partide fără înfrângere în campionat sub comanda lui Toni Petrea, antrenorul târgoviştean obţinând cinci victorii şi două egaluri în Superligă de când i-a preluat pe târgovişteni.

- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments