AcasăStiriPomicola Raciu, supriza din ”Nord”. Gruparea din Raciu are sanse importante să...

Pomicola Raciu, supriza din ”Nord”. Gruparea din Raciu are sanse importante să promoveze in Liga a 4-a

Seria Nord din Liga a 5-a este foarte disputata, sase echipe fiind insirate pe o distanta de 5 puncte. Una dintre suprizele placute este Pomicola Raciu. Daca anul trecut echipa din Raciu a avut un sezon modest, terminand in partea a doua a clasamentului, sezonul in curs este unul foarte bun pentru Pomicola. Echipa ocupa locul 3 in clasament, cu 29 de puncte, la 2 puncte de liderul Colibasi, si la 1 singur punct de Viitorul Ocnita, echipa aflata pe locul secund in clasament.

”Obiectivul nu este promoavarea” ne-a declarat unul dintre jucatorii echipei din Raciu la un meci la care am fost prezenti in aceasta toamna. Chiar daca nu au obiectiv declarat promovarea, fotbalistii din Raciu obtin victorie dupa victorie! Au fost chiar si pe locul 1 in clasament, dar acum sunt pe 3, cu sanse importante de promovare sau de disputare a unui baraj.

Apararea condusa de Marius Istrate este a treia din campionat. Portarul Cyobea Dobre are 8 goluri marcate!

Interesant este faptul ca echipa are a treia aparare din serie, dar si al treilea atac! Apararea a primit 22 de goluri, liderul apararii fiind Marius Istrate, fost jucator la juniorii Chindiei Targoviste. Daca anul trecut apararea era punctul slab al echipei, acum este printre cele mai bune din campionat! Portarul echipei, Cyobea Dobre, se numara chiar printre golgeterii echipei, cu 8 goluri marcate!

Atmosfera la meciurile echipei este una frumoasa, spectatorii din Raciu fiind buni cunoscatori ai fotbalului. Nu stim daca Pomicola va promova sau nu, dar stim ca gruparea din Raciu este o echipa frumoasa, cu fotbalisti talentati, care merita sa joace intr-un esalon superior.

590
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments