Acasă Liga 1 Marcel Ghergu il ataca dur pe centralul Cătălin Popa. ”Dar ce, ne-am...

Marcel Ghergu il ataca dur pe centralul Cătălin Popa. ”Dar ce, ne-am întors înainte de ’89? Nu se mai poate!”

Chindia Targoviste a fost invinsa si in ultima etapa din Liga 1, 0-1 cu Hermanstadt, dar infrangerea s-a datorat intr-o masura mare si brigazii de arbitri condusa de Catalin Popa. Arbitrii au acordat un penalty eronat si a anulat un gol valabil echipei noastre, decizii confirmate si de Ion Craciunescu, fostul mare arbitru roman.

Centralul Popa s-a ales cu un memoriu facut de presedintele Marcel Ghergu, care spera ca Popa sa nu mai fie delegat la meciurile Chindiei.

“Am făcut memoriu la CCA. Să ne explice și nouă, regulamentar, aceste decizii ale lui Popa! Am și cerut ca acest arbitru, care nu are ce căuta la Liga 1, cu o mulțime de meciuri stricate la activ, să nu ne mai fie niciodată delegat. Este incredibil ce s-a întâmplat. 

La faza penalty-ului, Martac nici nu-l atinge cu mâna pe Jo. Iar înainte de asta, nouă ne este anulat complet aiurea un gol valabil. Dangubici nu avea cum să-l influențeze pe portarul lor, nu au nicio acoperire regulamentară. Este viciere crasă de rezultat. Altceva e și mai grav. Știu sigur că se decisese ca la Clinceni – Dinamo și la Chindia – Hermannstadt, meciuri extrem de importante, CCA să dea doi arbitri FIFA, Kovacs, respectiv Hațegan. 

Kovacs a arbitrat normal la meciul lui Dinamo, dar la noi a fost schimbată brigada cu 24 de ore înainte de meci? De ce? De ce au lăsat pe mâna unui asemenea arbitru un meci care poate decide destine?!”, a declarat Ghergu pentru Gsp.ro.

La rândul său, fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a comentat: “Îmi aduc foarte bine aminte de acele faze. La cea cu penalty-ul, nici vorbă de fault! Apărătorul Chindiei a sărit primul, a dat în minge cu capul, nu l-a lovit pe atacantul lui Hermannstadt. Ba dimpotrivă, el a intrat în jucătorul gazdelor. A fost fault în atac”. Crăciunescu a continuat: “La golul Chindiei, nu se putea vorbi despre influențarea portarului, Dangubici era departe, nu i-a obturat câmpul vizual. Acest Cătălin Popa este o rușine de arbitru, s-a descalificat cu acele decizii. Nu îți poți bate joc așa de o echipă. Pentru el, cel mai bine ar fi să se lase!”

- Advertisment -

Most Popular

VIDEO. Cristi Niță: ”Promovam 100% in Liga a 3-a”

Roberto Ziduri s-a impus la scor in disputa cu Unirea Dabuleni, 4-0, si a facut un pas important in tentativa de a promova in...

Roberto Ziduri intâlnește astăzi pe Unirea Tricolor Dăbuleni. Succes, Roberto!

Roberto Ziduri debuteaza astazi in mini-turneul de promovare in Liga a 3-a. Echipa antrenata de Gusti Voinea intalneste astazi, de la ora 17.30, la...

Chindia respiră! Târgoviștenii inving lejer pe Academica Clinceni

Chindia Targoviste inca spera sa evite retrogradarea! Echipa antrenata de Emil S-a impus astazi clar in fata echipei din Clinceni, 3-1 (Ivancic '45, Bic...

VIDEO. Reportaj de la Ziduri. Roberto se pregatește să promoveze in Liga a 3-a

Roberto Ziduri, campioana Ligii a 4-a din acest sezon, se pregateste intens in vederea sustinerii barajului pentru promovarea in esalonul al treilea al fotbalului...