AcasăLiga 1Steaua, eliminată de Chindia in Cupa României. Cristi Cherchez a marcat golul...

Steaua, eliminată de Chindia in Cupa României. Cristi Cherchez a marcat golul victoriei

Schimbarea de antrenor se pare că i-a priit Chindiei, care a obţinut o primă victorie cu Toni Petrea pe bancă. Târgoviştenii au eliminat astăzi pe Steaua Bucureşti, scor 2-1, şi merge mai departe în Cupa României. Chindia a început prost meciul, militarii marcând în minutul 25 al partidei prin Adrian Popa, care l-a învins pe Căbuz cu un şut la colţul lung.

Echipa de sub Turn incearcă să egaleze, dar ocaziile cu adevărat periculoase se lasă aşteptate. Chindia iese mai decisă de la cabine şi egalează repede, Daniel Popa (49) restabilind egalitatea după ce a marcat cu capul. Formaţia antrenată de Toni Petrea pune stăpânire pe joc şi marchează golul calificării prin Cristi Cherchez (84), nou intratul aducând o calificare meritată pentru târgovişteni.

Chindia se califică mai departe, după un joc destul de bun. Venirea lui Toni Petrea pe banca echipei de sub Turn pare că a adus suflul nou de care avea nevoie târgoviștenii, fostul tehnician de la FCSB debutând cu o victorie, chiar dacă succesul obținut a fost in fața unei echipe de Liga a doua.

Steaua: H. Iancu (cpt.) – D. Oroian (Enceanu 87′), Beța, Al. Sabău, Ad. Ilie – Balgiu (Mihăescu 87′), Val. Bărbulescu (Em. Pacionel 89′) – St. Drăghici, Șt. Pacionel, Ad. Popa – Chipirliu (Dr. Gheorghe 70′)
Rezerve: Blaga – Gugu, Al. Sima, Bodișteanu, Bustea
Antrenor: Daniel Oprița

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Boldor, D. Dumitrașcu (Cherchez 80′) – Andr. Șerban (Ad. Ioniță 80′), Passaglia (Mihaiu 46′), Popadiuc, Akhmatov, Cr. Neguț (cpt.)(C. Dinu 89′) – D. Popa (Grubac 90+1′)
Rezerve neutilizate: D. Moldovan – Jipa, Atanase, C-tin. Dima
Antrenor: Anton Petrea

279
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments