AcasăLiga 1Chindia vrea să bată pe Rapid. Toni Petrea: ”Tratăm meciul la victorie”

Chindia vrea să bată pe Rapid. Toni Petrea: ”Tratăm meciul la victorie”

După victoria din Cupa României de la Mioveni, 2-1 cu Steaua Bucureşti, Chindia Târgovişte vrea prima victorie şi în campionat. Echipa antrenată de Toni Petrea întâlneşte astăzi pe Rapid Bucureşti, una dintre echipele care se bat la titlu.

Chindia este într-o situaţie dezastruoasă, fără victorie după 10 etape, având numai 3 puncte acumulate. Conducerea clubului a mutat pe banca tehnică, Adi Mihalcea plătind cu postul. A fost adus Toni Petrea, fost antrenor la FCSB. Noul antrenor a debutat cu victorie pe banca Chindiei, 2-1 în Cupa României cu Steaua Bucureşti. Petrea spune că târgoviştenii merg la victorie, deşi partida cu Rapid se anunţă una foarte dificilă.

”Ne aşteaptă o partda grea, cu  un adversar care are pretenţii foarte mari de la actualul sezon. Rapid este o echipă bună, experimentată, care beneficiază de sprijin din partea suporterilor. Noi tratăm meciul la victorie, la fel cum vreau să tratăm fiecare meci pe care îl vom disputa. Nu avem probleme de lot, tot lotul este apt de joc. Sperăm să fim inspirați în alegerea echipei pe care o vom trimite în teren”, a spus Toni Petrea.

Partida se va disputa pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti, cu începere de la ora 21.00.

172
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments