AcasăLiga 1Primul punct pentru Chindia în acest sezon. Târgoviştenii au remizat cu Hermanstadt

Primul punct pentru Chindia în acest sezon. Târgoviştenii au remizat cu Hermanstadt

Chindia Târgovişte a obţinut primul punct în acest sezon. Echipa de sub Turn a remizat, 1-1, cu Hermanstadt, într-un meci plictisitor, disputat pe o căldură sufocantă. Meciul începe tare, oaspeţii deschizând scorul rapid, în minutul 2, prin Oroian. Târgoviştenii răspund repede, Daniel Celea (9) egalând pentru Chindia cu o frumoasă lovitură de cap.

După începutul furibund de meci, partida scade în intensitate. Nu am mai notat ocazii notabile până la pauză şi scorul rămâne 1-1 după primele 45 de minute. Mitanul secund a fost unul plictisitor, în care cele două echipe au arătat fotbal cu ligurița. Faze puţine de poartă, rezolvate fără probleme de cei doi portari. Deşi Adi Mihalcea a introdus mai mulţi jucători, târgoviştenii nu au reuşit să mai inscrie.

Cea mai mare ocazie a reprizei secunde o notăm în contul gazdelor, Atanase (87) ratând o ocazie monumentală pentru târgovişteni. Chindia a obţinut primul punct în acest sezon, dar jocul echipei a suferit terbil. În etapa viitoare, Chindia se va deplasa la Farul, pentru meciul cu echipa lui Gică Hagi.

CHINDIA: Căbuz – Dumitrașcu, Celea, Boldor, C. Dinu – Vorobjovas, Dulca – Neguț, Chamed, A. Șerban – Popa
REZERVE: D. Moldovan, Ioniță, Passaglia, Cherchez, Mihaiu, Popadiuc, Cooper, Atanase, Dima
ABSENT: Căpușă (suspendat)
ANTRENOR: Adrian Mihalcea

HERMANNSTADT: Iliev – Butean, Bejan, I. Stoica, Opruț – Sota, Biceanu, Baba – Petrescu, Paraschiv, Oroian
REZERVE: Muțiu, Antoche, Năstăsie, Issah, Buhăcianu, Balaure, Iancu, Popescu, Răuță
ANTRENOR: Marius Măldărășanu

Stadion: Ilie Oană (Ploieşti)
Arbitru: Cojocaru Adrian Viorel (Galaţi) / A1: Avram Valentin (Bucureşti), A2: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel) / Arbitru VAR: Călin Iulian (Ştefăneşti), Arbitru AVAR: Mitruţi Daniel (Craiova)

184
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments