AcasăLiga 1Chindia a fost invinsă la Pitești și ratează play-off-ul. Targovistenii vor juca...

Chindia a fost invinsă la Pitești și ratează play-off-ul. Targovistenii vor juca in play-out

Meciul de aseara de la Pitesti era foarte important pentru Chindia Targoviste, care putea ajunge in premiera in play-off. O victorie a echipei antrenate de Emil Sandoi, coroborat cu un pas gresit al echipei din  Botosani sau al echipei din Clinceni, ar fi dus pe Chindia in play-off.

Inceputul a fost bun pentru targovisteni, care au marcat un gol spectaculos prin Dumitrascu (30). Jucatorul Chindiei avea sa fie inger si demon pentru echipa antrenata de Emil Sandoi, acesta fiind autorul penaltyului din care a marcat Malele (55).

Golul primit i-a demoralizat pe targovisteni, care au primit inca doua goluri, scorul final fiind 3-1 pentru pitesteni. Chiar daca a fost invinsa, Chindia a avut o evolutie foarte buna in sezonul regulat, fiind foarte aproape de performanta istorica.

Daca Chindia ar fi invins ieri la Pitesti, s-ar fi calificat in premiera in play-off, succesul asigurand ramanerea matematica in viitoarea editie a Ligii 1. Chindia se pregateste de play-out, castigarea acestuia putand duce chiar la o calificare intr-o cupa europeana!

92
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments