AcasăStiriGusti Voinea a plecat de la Roberto Ziduri. Ce echipa va antrena...

Gusti Voinea a plecat de la Roberto Ziduri. Ce echipa va antrena in sezonul viitor

Roberto Ziduri, campioana Ligii a 4-a din sezonul trecut, a ramas fara antrenor. Contractul lui Gusti Voinea cu echipa din Ziduri a fost pana la meciul din Cupa Romaniei cu Cetatea Turnu Magurele, iar acesta nu va mai prelungit. Cum subsemnatul a fost atat la ”dubla” de baraj cu echipa din Magurele cat si la meicul de la Bradu, evident ca am detinut aceasta informatie de acum o luna. La rugamintea lui Gusti Voinea nu am facut-o publica.

”Contractul meu a fost pana la finalul meciurilor cu Cetatea Turnu Magurele. L-am anuntat pe patronul echipei, care este si nasul meu, ca nu voi mai antrena echipa si in sezonul viitor”, ne-a declarat Gusti Voinea. Fostul component al Chindiei Targoviste nu va ramane prea mult pe bara, avand oferte de la mai multe echipe. Una dintre ele a fost o echipa care se bate la promovarea in Liga a 4-a, dar Gusti Voinea a preferat sa nu ii dea curs.

Dupa toate probabilitatile, Voinea va semna cu Viitorul Aninoasa, echipa de langa Targoviste avand cele mai mari sanse sa ii obtina semnatura. Fostul antrenor de la Ziduri isi va urmari viitorii elevi duminica, cand Viitorul va intalni in meci amical pe Valea Lunga. Foarte probabil, cele doua parti vor bate palma dupa partida de duminica, anuntul oficial urmand sa fie facut la inceputul saptamanii viitoare. Bafta, Gusti Voinea!

114
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments