AcasăLiga 1Adrian Mutu, învins de Toni Petrea. Chindia a răpus pe Rapid Bucureşti

Adrian Mutu, învins de Toni Petrea. Chindia a răpus pe Rapid Bucureşti

Surpriza etapei în Superliga s-a produs aseară la Ploieşti, unde Chindia Târgovişte a învins pe Rapid Bucureşti, scor 2-1. Deşi erau cotaţi ca mari favoriţi, rapidiştii au plecat cu mâna goală de la Ploieşti, Chindia obţinând prima victorie in noul sezon al Superligii.

Chindia începe în forţă meciul şi deschide scorul în minutul 15, când Dani Popa îl învinge pe Moldovan cu un şut la colţul lung. Târgoviştenii mai inscriu odata prin Popadiuc, dar este anulat de brigadă de arbitri. Surprinzător, echipa antrenată de Toni Petrea marchează golul doi, în minutul 56, prin Neguț, care a înscris din careul mic.

 Rapidul nu cedează şi reduce din diferentra în munutul 59 prin Sefer, care a înscris din lovitură liberă, şutul acestuia fiind deviat şi de zid. Victorie importantă pentru Chindia, care este la primul succes in campionat. Târgoviştenii se afla la a doua victorie consecutiva cu Toni Petrea pe bancă, echipa de sub Turn eliminând pe Steaua in Cupa României, scor 2-1. În etapa viitoare, la CSU Craiova, luni, de la 17,30.

Chindia: Căbuz – Căpușă, Boldor, Boldor, Dumitrașcu – Akhmatov, Vorobjovas – A. Șerban, Popadiuc, Neguț – D. Popa
Rezerve: D. Moldovan – Fernandez, Ad. Ioniță, Chamed, Passaglia, C. Dinu, Atanase, Grubac
Antrenor: Toni Petrea

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, P. Iacob, Jr. Morais – Crepulja, Albu, Al. Ioniță II – Sefer, Dugandzic, Costache
Rezerve: Drăghia – Dussaut, Ignat, Fl. Ștefan, A. Ciobanu, Emmers, Pănoiu, Luckassen, Papeau
Antrenor: Adrian Mutu

Stadion: „Ilie Oană” (Ploiești)
Arbitru: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe) / A1: Stelian Slabu (Brașov) / A2: Romică Bîrdeș (Pitești) / Arbitru VAR: Andrei Antonie (București) / Arbitru AVAR: Mihaela Țepușă (Buzău) / R1: Iulian Călin (Pitești) / Observator: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea)

298
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments