AcasăLiga 1Chindia se pregăteşte de baraj. Târgoviştenii au fost învinşi la limită astăzi...

Chindia se pregăteşte de baraj. Târgoviştenii au fost învinşi la limită astăzi la Arad

Formă slabă a Chindiei se prelungește, echipa antrenată de Emil Săndoi suferind o nouă înfrângere. E drept, speranţele erau mici să aducă ceva de la Arad, UTA fiind o echipă care cedează greu puncte. Astăzi, echipa târgovișteană a fost învinsă la limită de echipa arădeană, 1-0, golul victoriei fiind marcat de Otele (69), după o ieşire nesigură a lui Cabuz.

Deşi a încercat să scoată ceva în finalul jocului, echipa de sub Turn nu a reuşit să puncteze pe tabelă, scorul fiind cel stabilit la jumătatea reprizei secunde. Înfrângerea o păstrează pe Chindia pe loc de baraj, şansele să mai urce un loc salvator fiind extrem de mici, practic inexistente, în condiţiile în care mai sunt trei etape de disputat.

Aproape sigur, târgoviştenii vor întâlni la baraj pe Concordia Chiajna, echipă din play-off-ul ligii secunde. Îngrijorătoare este forma atacanţilor de la Chindia, târgoviştenii având printre cele mai slabe atacuri din campionat. Până acum, Chindia a pierdut un baraj cu Voluntari şi a câştigat un baraj cu Dacia Mioveni.

UTA: 93. Fl. Iacob – 15. Vukcevici, 4. Benga, 3. Medimorec, 55. Șliakov – 5. Vorobjovas, 19. Batha, 20. Ubbink – 11. Laukzemis, 10. Miculescu, 17. Otele
REZERVE: 33. Balauru, 22. Pătlăgică, 2. Dima, , 8. Fl. Matei, 9. Dangubici, 23. Baravykas, 44. Mercioiu, 98. D. Isac
ABSENT: Ongaro (accidentat)
ANTRENOR: Ionuț Badea

CHINDIA: 33. Căbuz – 16. Butean, 6. P. Iacob, 22. Pițian, 15. C. Dinu – 98. Căpușă, 5. Celea, 4. Passaglia, 77. M. Șerban – 69. Chamed, 11. D. Florea
REZERVE: 1. D. Moldovan, 8. Dulca, 10. Ciunciukov, 20. Roumpoulakou, 23. Kocici, 88. Ad. Ioniță, 59. Popadiuc, 14. Sila
ABSENT: Cherchez, Baxevanos (accidentați)
ANTRENOR: Emil Săndoi

ARBITRU: Colţescu Sebastian / A1: Marinescu Vasile; A2: Mitruţi Daniel
STADION: Arena Francisc Neuman (Arad)

271
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments