AcasăLiga 1Chindia, învinsă acasă de FC Botoşani. Târgoviştenii rămân pe loc de baraj

Chindia, învinsă acasă de FC Botoşani. Târgoviştenii rămân pe loc de baraj

Chindia Târgovişte a suferit o nouă înfrângere în campionat. Echipa de sub Turn a fost învinsă la Ploieşti de FC Botoșani, 2-1, după ce echipa din Târgovişte a condus cu 1-0. Înfrângerea o fixează pe Chindia pe loc de baraj, mai ales după victoria echipei din Mioveni în fata dinamoviştilor (2-0).

Chindia începe bine meciul şi are şansa deschiderii scorului în minutul 5, şutul lui Andrei Şerban fiind blocat de Papp. Formaţia târgovişteană deschide scorul în  minutul 41 prin Chamed, care a fructificat o lovitură de cap a lui Daniel Florea.

Bucuria Chindiei a ţinut doar două minute, Mihai Roman II egalând după o greşeală a apărării dinamovise. Moldovenii încep bine şi repriza secundă şi în minutul 66 preiau conducerea pe tabelă, Enriko Papa marcând cu o frumoasă lovitură de cap.

Deşi au încercat să egaleze pe tabelă, scorul a rămas cel din minutul 66. Înfrângerea o păstrează pe loc de baraj pe Chindia, şansele de a evita retrogradarea direct fiind din ce în ce mai mici. Târgoviştenii au un program infernal în continuare, urmând să întâlnească pe UTA Arad, Rapid Bucureşti şi Sepsi Sfântu Gheorghe, şansele de a obţine vreun punct fiind foarte mici.

- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments