AcasăLiga 1Chindia reia pregătirile. Ce jucători vrea să transfere Toni Petrea?

Chindia reia pregătirile. Ce jucători vrea să transfere Toni Petrea?

După o scurtă, dar binemeritata vacanţă, Chindia Târgovişte reia mâine pregătirile. Din păcate pentru suporterii târgovişteni, echipa de sub Turn va juca tot pe meleaguri străine, la Ploieşti. Cel puţin meciurile din sezonul regulat, târgoviştenii nu vor evolua pe noul stadion din Târgovişte.

Chiar dacă conducerea clubului nu a anunţat oficial locaţia unde va avea loc reunirea lotului, Toni Petrea va face conduce primele antrenamente tot la Aninoasa. Cu siguranţă că vor fi ceva plecări, dar şi ceva veniri la echipa din Târgovişte. Poate cel mai important nume pe care vor să îl transfere târgoviştenii este cel al lui Andrei Dumiter, de la FCSB, un fost jucător care a mai imbrîcat tricoul Chindiei.

Echipa antrenată de Toni Petrea negociază şi cu un jucător de la Farul Constanța, Jermy Corinus.  Jucător cu profil defensiv, Corinus a jucat în acest tur de campionat la echipa lui Gică Hagi, dar antrenorul Farului nu a fost mulţumit de evoluţia lui şi este dispus să îl cedezeze la altă echipă.

Chindia va susţine primul meci din acest an pe 23 ianuarie, la Ploieşti, cu FC Argeş, de la ora 17.00.

461
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments