AcasăLiga 1Cantonament în Antalya pentru Chindia. Ce jucători a transferat Toni Petrea?

Cantonament în Antalya pentru Chindia. Ce jucători a transferat Toni Petrea?

Aşa cum Fotbaljudetean.info a scris ieri, Chindia Târgovişte a reluat astăzi pregătirile în vederea pregătirii meciurilor din noul an. Elevii lui Toni Petrea au făcut în această dimineaţă vizită medicală la Chiajna. Echipa de sub Turn va pleca în cantonament în Turcia, în Antalya, pentru un stagiu centralizat de 10 zile, acesta urmând să aibă loc în perioada 4-14 ianuarie.

Târgoviştenii vor susţine trei jocuri de pregătire în Antalya, adversarii din stagiul de pregătire nefiind anunţaţi deocamdată de conducerea clubului. Chindia a transferat doi jucători, dar a şi renunţat la doi jucători, unul fiind destul de important. Surprinde absenţa lui Cristi Cherchez, în lotul deplasat în Turcia de Toni Petrea figurând 28 de jucători, pe lista nefiind inclus şi atacantul care a contribuit din plin la promovarea Chindiei acum patru ani.

Au plecat Passaglia şi Dima. Au fost transferaţi Perianu şi Corinus

Chindia a transferat doi jucători, dar a şi renunţat la doi jucători. Juan Passaglia și Constantin Dima şi-au reziliat pe cale amiabilă contractele cu conducerea clubului şi nu vor mai evolua pentru târgovișteni în 2023. În schimb, târgoviștenii au transferat un fundaş şi un mijlocaş, cei doi fiind deja incluşi în lotul pentru cantonamentul din Turcia. Transferul lui Andrei Dumiter nu mai este de actualitate, acesta fiind prezentat la FC Voluntari. Cele doi jucători pe care i-a transferat Chindia sunt următorii:

Ovidiu Perianu (20 ani) este un mijlocaș care a mai evoluat la FC Botoșani și FCSB

Jeremy Corinus (naționalitate franceză, 25 ani) este un jucător de profil defensiv care a mai evoluat la Farul Constanța, Academica Clinceni, Fermana și AC Ajaccio.

326
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments