AcasăLiga 1Chindia pierde la Piteşti după ce a condus cu 1-0. Scaunul lui...

Chindia pierde la Piteşti după ce a condus cu 1-0. Scaunul lui Mihalcea se clătină

Astăzi, Chindia Târgovişte a suferit o nouă înfrângere în Superligă. Formaţia pregătită de Adi Mihalcea spera să se intoarcă cu cel puţin un punct din deplasarea de la Piteşti. Începutul de meci a fost încurajator, Popadiuc deschizând scorul în minutul 30. Continuarea a lăsat însă de dorit, repriza secundă fiind una dezastruoasă pentru Chindia.

FC Argeş şi-a revenit din pumni şi a făcut o repriză secundă foarte bună. Piteştenii au marcat de două ori, Gariță (58) şi Ișfan (75) semnând reuşitele gazdelor. Târgoviştenii au un sezon negru, echipa de sub Turn obţinând doar două puncte după şase etape.

Urmează meciul cu Petrolul Ploieşti. Scaunul lui Mihalcea se caltină

Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, Chindia va disputa miercuri, în etapa intermediară, un meci special. Târgoviştenii sunt gazde la…Ploieşti, meciul fiind organizat de Chindia pe stadionul Petrolului. Interesant este faptul că biletele pe stadion s-au împărţit, am putea spune insă că cei de la Petrolul au primit mai multe bilete.

Suporterii Chindiei pot intra doar la tribuna 0 şi tribuna 1, pe când suporterii Petrolului pot intra la tribuna a doua şi peluze. În altă ordine de idei, scaunul lui Mihalcea se clătină serios. În eventualitatea nedorită al unui eşec cu Petrolul, conducerea Chindiei ar putea renunţa la serviciile lui Adi Mihalcea.

312
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments