AcasăONOARESageata Branistea, victorie importanta la Corbii Mari. Gazdele au opus o rezistenta...

Sageata Branistea, victorie importanta la Corbii Mari. Gazdele au opus o rezistenta darza

Unul din cele mai interesante meciuri din Liga a 5-a, seria Sud, s-a disputat la Corbii Mari, unde Ravens a intalnit pe Sageata Branistea, echipa cu pretentii, care si-a anuntat intentiile de promovare in Liga a 4-a. Ravens, intarita cu cativa jucatori de valoare in aceasta vara, spera sa produca surpriza, mai ales ca in prima etapa, echipa din Corbii Mari obtinuse un rezultat bun, 1-1 la Rascaeti. De partea cealalta, Branistea lui Galma nu concepea alt rezultat decat victoria. A rezultat un joc darz disputat, dar fara a se depasi limitele sportivitatii.

 

Branistea incepe mai bine si deschide repede scorul, in minutul 2, din penalty, Gusti Voinea transformand cu precizie un penalty acordat de centralul Andrei Vremaroiu. Gazdele, animate de capitanul Florin Baraceanu, incearca sa atace, dar apararea condusa de Alin Stefan, fost jucator in Liga a 2-a pe vremuri, la Corona Brasov, respinge tot. Sageata vrea golul doi, care vine la jumtatea reprize secunde, Iordan marcand dupa o actiune de toata frumusetea.

Se joaca tare, se baga ”materiale”, apar si cartonasele galbene, in fiecare tabara. Corbii Mari are ocazii in mitanul secund, dar tot Branistea lui Galma marcheaza spre finalul jocului, Stefan punctand dupa o actiune prelungita de atac a vizitatorilor. Este 3-0 si partida este jucata, punctele se duc la Branistea. Desi a fost un meci crancen, aprig disputat, nu s-a depasit limitele sportivitatii.

Florin Baraceanu a revenit la Corbii Mari. Este noul finantator al echipei

Conditiile la Corbii Mari sunt foarte bune. Gazonul arata foarte bine, baza sportiva are tribune, iar vestiarele sunt primitoare. Gazdele au dat o replica darza echipei din Braniste, dar echipa din Corbii Mari este mai mult cu gandul la campionatul urmator, unde obiectivul va fi promovarea in Liga a 4-a. Noul finantator al echipei este Florin Baraceanu, acesta jucand pe parcurusul celor 90 de minute in partida de ieri. Nu a facut rabat de la efort, alergand cat pentru doua meciuri. Noul finantator are ganduri mari cu Ravens, pe care anul viitor o vrea in Liga a 4-a.

”Pentru noi acest campionat este unul de tranzitie. Pregatim campionatul urmator, obiectivul fiind promovarea in Liga a 4-a. Avem conditii foarte bune la Corbii Mari. Voi sprijini financiar echipa, iar impreuna cu autoritatile locale vom asigura toate conditiile necesare promovarii. Vom intari considerabil echipa, urmand sa aducem mai multi jucatori de valoare”, ne-a declarat Florin Baraceanu, noul finantator al echipei din Corbii Mari.

646
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments