AcasăStiriUrban Titu vrea in Liga a 3-a. Laurențiu Cristea: ”Abordăm campionatul cu...

Urban Titu vrea in Liga a 3-a. Laurențiu Cristea: ”Abordăm campionatul cu dorința de a duce echipa in Divizia C”

In afara lui Roberto Ziduri, care si-a anuntat intentiile de promovare, inca o echipa s-a inscris in lupta pentru Liga a 3-a: Urban Titu. Conducerea clubului l-a numit presedinte pe Costin Mirescu, fost jucator al echipei, venit de la Roberto Ziduri. Mirescu s-a miscat bine pe piata transferurilor, Urban transferand cativa jucatori interesanti: Sima, Dani Neagu, Matei, toti trei venind de la Vointa Crevedia, plus revenirea lui Ciprian Dicu, care se pare ca va fi si antrenor secund al echipei.

Echipa s-a miscat destul de bine in meciurile amicale, obtinand cateva victorii de moral. Daca la numirea lui ca presedinte Costin Mirescu s-a limitat sa declare ca vrea promovarea in 2-3 ani, antrenorul Laurentiu Cristea vrea promovarea inca din acest an! Antrenorul Urbanului si-a declarat intentiile de promovare pe Facebook, dupa victoria cu Steagul Rosu Colacu (6-1), spunand ca obiectivul Urbanului este promovarea in Liga a 3-a!

”Astăzi, echipa de fotbal a orașului nostru, a obținut o ultimă victorie înainte de începerea unui campionat lung și greu ,campionat pe care vrem să-l abordăm cu încredere și cu dorința de a duce echipa acolo unde îi este locul: spre divizia C. Știu ca este un drum greu și anevoios..dar nu imposibil. Avem nevoie de ajutorul tuturor pentru a reuși. Împreună vom reuși. FORȚA ACS URBAN TITU”, a scris antrenorul Urbanului pe Facebook.

435
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments