AcasăStiriRecolta Gura Şutii forţează ajungerea in eșalonul al treilea la Craiova. Marius...

Recolta Gura Şutii forţează ajungerea in eșalonul al treilea la Craiova. Marius Rotaru: ”Promovarea nu este jucată”

Recolta Gura Şutii forţează promovarea în premieră în Liga a 3-a. Formaţia antrenată de Marius Rotaru a învins cu 2-0 pe FC U Craiova în mașa tur de la Gura Şutii, având şanse mari de calificare în premieră în Liga a 3-a. Conducerea clubului dâmbovițean a făcut toate eforturile să le asigure cele mai bune condiţii, astfel că echipa va face deplasarea de astăzi la Craiova.

Antrenorul Recoltei nu are probleme de lot, putând alinia cea mai bună formulă de echipă in partida de mâine. L-am abordat pentru o scurtă declarație pe Marius Rotaru, antrenorul de la Gura Șuții avertizând că promovarea nu este jucată.

”Deşi am câştigat partida tur cu 2-0, promovarea nu este jucată. Craiovenii ne-au subestimat în meciul tur, dar în retur îşi vor lua măsuri. În partidă de mâine există posibilitatea să joace şi jucătorii de la Superligă, astfel că meciul va fi foarte greu. Universitatea este o echipă foarte bună, terenul fiind foarte mare în comparație cu al nostru. Nu avem jucători accidentaţi, putem alinia cea mai bună formulă de echipă mâine. Nu ne vom da la o parte dacă vom putea să promovăm”, ne-a transmis Marius Rotaru.

564
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments