AcasăLiga 1Chindia se îndreaptă spre Serie B. Înfrângere (şi) cu Petrolul Ploieşti

Chindia se îndreaptă spre Serie B. Înfrângere (şi) cu Petrolul Ploieşti

Chindia Târgovişte se îndreaptă încet, dar sigur, spre Liga secundă. Deşi victoria era capitală aseară cu Petrolul Ploieşti, târgoviştenii au fost învinşi cu 2-1 de ”lupii” ploieşteni și are șanse tot mai mici de a rămâne in Superligă. Formaţia antrenată de Toni Petrea a început ca din tun, în minutul 5 conducând deja cu 1-0, Popadiuc marcând de la marginea careului, cu un şut în vinclu.

Se aprea că formaţia de sub Turn va obţine o victorie importantă, dar nu a fost deloc aşa. Ploieştenii au ieşit mai decişi de la cabine şi au egalat în minutul 50 prin Diomande. Târgoviştenii revin în atac şi marchează în 58 prin Daniel Popa, dar reuşita vârful târgoviştean a fost anulată de Ovidiu Haţegan de la WAR.

Mai mult, Petrolul înscrie golul victoriei prin Grozav (77) şi punctele rămân la Ploieşti. Înfrângerea de aseară cu Petrolul pune în pericol şi locul de baraj la Chindiei, care poate retrograda direct din Superliagă. Ultimele două etape sunt de foc pentru formaţia antrenată de Toni Petrea. Târgoviştenii vor juca în etapa viitoare la Universitatea Cluj, pentru ca în ultima etapă să primească vizita echipei din Voluntari.

430
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments