AcasăLiga 1Chindia, învinsă la limită de CSU Craiova. Echipa de sub Turn rămâne...

Chindia, învinsă la limită de CSU Craiova. Echipa de sub Turn rămâne în zona minată a clasamentului

Chindia Târgovişte nu mai găseşte drumul victoriei de câteva etape. Rămasă fără Daniel Popa, transferat în Coreea de Sud, dar şi fără Daniel Florea şi Cristi Cherchez, absenţi la partida de ieri, târgoviştenii au fost învinşi şi ieri de oltenii lui Reghecampf, târgoviştean la origini. Juveții au început bine şi au deschis scorul în minutul 28 prin   Gustavo, care a fructificat centrarea perfectă a lui Markovic.

Repriza secundă a fost mult mai bună pentru Chindia, care a avut mai multe oportunităţi de gol. Cea mai mare a fost ratat de Iacob, care a ratat de la numai câţiva metri.

Chiar dacă repriză secundă a fost mult mai bună decât prima, atacanţii Chindiei nu au reuşit nici în acesta partidă să marcheze. De altfel, Chindia are alături de Dacia Mioveni cel mai slab atac din serie, Florea şi compania marcând numai 18 goluri.

„Am început puțin ezitant jocul, îmi pare rău că am luat gol la o fază nepermisă. O centrare de pe linia de tușă, trebuia să o blocăm, iar Gustavo nu avea voie să apară în 3 metri singur. O greșeală pe faza defenisvă și vedeți că ne costă. Am avut o a doua repriză pe care cred că am dominat-o.  Ne-am creat și mai multe ocazii de a marca. A fost ocazia lui Chunchukov, a lui Popadiuc, ocazia lui Dulca din poziție de singur cu portarul. Nu mai vorbesc de ocazia lui Iacob. Era cu poarta goală. Trebuie să înscrii de acolo, mai ales că Iacob are o tehnică foarte bună. Trebuia să interpreteze altfel faza.  Trebuie să anticipezi, a fost un duel aerian câștigat de jucătorul nostru, trebuie să simţi mingea. Trebuia să se întoarcă mai repede cu fața la minge, să îl prindă în altă poziție. Mă rog, sper ca data viitoare să nu se mai întâmple”, a declarat Emil Săndoi la flash-interviu. Foto: AFC Chindia.

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, N. Bancu – Cîmpanu, Al. Crețu, Mateiu, Gustavo – Markovic, Baiaram
Rezerve: D. Lazar – Șt. Vlădoiu, A. Conte, Căpățînă, Ov. Bic, Nistor, Vînă, Roguljic, A. Trică
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Chindia: D. Moldovan – Butean, Pițian, L. Iacob, Roumpoulakou – Popadiuc, M. Dulca, Passaglia, Atanase – Chunchucov, Sila
Rezerve: Căbuz – Celea, Cantave, Jipa, L. Corbu, Căpușă, Martac, Kocic. A. Șerban
Antrenor: Emil Săndoi

Stadion: „Ion Oblemenco” (Craiova)
Arbitru: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca – Cluj), A1: Avram Valentin (Bucureşti – Bucureşti), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca – Cluj)

184
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments