AcasăLiga 1Chindia pregăteşte un transfer important. Ce au făcut târgoviștenii în primul amical

Chindia pregăteşte un transfer important. Ce au făcut târgoviștenii în primul amical

Chindia Târgovişte se află în cantonament de câteva zile la Braşov, Adi Mihalcea, noul antrenor al echipei, având la dispoziţie 24 de jucători. Formaţia de sub Turn a disputat în wekeend primul amical din cantonamentul montan, târgoviștenii intâlnind pe Dacia Mioveni. Cum ambele echipe erau la prima partidă de pregătire, a rezultat un joc fără prea multe ocazii de poartă, partida terminându-se cu un scor alb, 0-0. Formaţia de sub Turn are de câteva zile un nou antrenor secund, Irinel Voicu fiind promovat secundul lui Adi Mihalcea.

„Venim după 10-11 zile încărcate, cei mai mulți dintre jucători și-au atins obiectivele. Din păcate, apar accidentări și neavând deocamdată un lot foarte numeros, în repriza a doua am jucat cu șase tineri în teren. Daniel Neguț a simțit o problemă la genunchi, la antrenamentul de vineri, nu e nicio problemă gravă, l-am menajat pentru acest amical, la fel cum am procedat în cazul lui Boldor, iar Nanciu a fost puțin răcit și nu am vrut să riscăm. Continuăm pregătirile, sper să jucăm și la mijlocul săptămânii un meci amical, apoi sâmbătă vom încheia stagiul centralizat cu un meci test cu Farul. Vom intra apoi în faza următoare, cea a consolidării relațiilor de joc”.

Daniel Popa, aproape de o revenire la Chindia Târgovişte

Lotul Chindiei a suferit modificări importante în această vară, jumătate din lotul care a terminat campionatul fiind disponibilizat. Pe lângă mutările de lot cunoscute, de care am scris în articolele trecute, conducerea clubului târgoviştean pregăteşte un transfer important, repatrierea lui Daniel Popa. Palysport.ro scrie că jucătorul dâmboviţean nu s-a adaptat în Coreea de Sud, la Daejon Citizen, şi a reziliat contractual. Chindia incearcă să îl readucă la echipă, Popică având mai multe oferte pe masă. Dacă discuţiile dintre cele două părţi se vor finaliza, Popa va ajunge în cantonamentul de la Braşov, sub comanda lui Adi Mihalcea.

230
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments