AcasăLiga 1Chindia intâlnește astazi pe FCSB. Emil Sândoi: ”Incercăm să obținem un rezultat...

Chindia intâlnește astazi pe FCSB. Emil Sândoi: ”Incercăm să obținem un rezultat pozitiv”

Chindia Târgoviște intalneste astazi, de la ora 20.00, pe FCSB. Chiar daca intalneste liderul campionatului, antrenorul Chindiei, Emil Sandoi, spera intr-un rezultat pozitiv in meciul din aceasta seara.

„Suntem pregătiți pentru acest joc. Atmosfera este bună, dar suntem cu toții nemulțumiți. Și la ultimul meci a fost o eroare de arbitraj, aproape de ultimul minut al partidei: adversarul a înscris după un ofsaid. Trebuie să trecem peste aceste inconveniente, să ne pregătim cât mai bine și să încercăm să obținem un rezultat pozitiv la București. În afară de suspendarea lui Dumitrașcu, nu avem alte probleme de lot. A revenit și Neguț după izolare, a reînceput antrenamentele la începutul săptămânii. Probabil va intra pe parcursul meciului. Ceilalți jucători sunt ok.

Chiar dacă nu trecem printr-o perioadă nemaipomenită, rezultatele din ultimul timp au fost influențate decisiv de greșelile de arbitraj care s-au făcut împotriva noastră. Ați văzut, și la meciul cu CFR, și la meciul de la Mediaș, și acasă cu UTA. Sperăm să nu se mai greșească, pentru că aceste greșeli pot influența rezultatul final, ceea ce nu îi convine nimănui. Sperăm într-un arbitraj corect până la finalul campionatului, pentru că asta ar fi o stare de normalitate”, a declarat Emil Sandoi pentru pagina de Facebook a clubului targovistean. Foto: AFC Chindia Targoviste/Marius Tudor.

https://fb.watch/3MoMlPRil7/

144
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments