AcasăStiriVointa 2018 Crevedia are portar din Camerun. Formatia dâmbovițeană poate obține o...

Vointa 2018 Crevedia are portar din Camerun. Formatia dâmbovițeană poate obține o sumă importantă de transfer pe Nkea Andy

Vointa Crevedia se desccurca perfect in campionatul Ligii a 4-a din Ilfov. Formatia pregatita de Madalin Ionita este lider in seria I din Liga a 4-a din Ilfov, cu punctaj maxim (24 puncte), Vointa avand sase puncte avans fata de urmatoarea clasata (Vointa Domnesti-18 puncte). Sambata, in ultima etapa din tur, formatia din Crevedia va juca la Corbeanca.

Nkea Andy, portarul din Camerun, a fost transferat pe cateva sute de euro. Crevedia poate obtine o suma importanta de transfer

Formatia pregatita de Madalin Ionita a marcat 40 de goluri si a primit numai 5, fiind prima atat la goluri marcate, cat si la goluri primite. Ingerul pazitor al Vointei este portarul camerunez Nkea Andy. Desi venit in aceasta vara la echipa, Andy s-a adaptat foarte bine la Crevedia, fiind unul dintre remarcatii echipei.

Echipa site-ului nostru a asistat la ultimul joc pe care Vointa l-a disputat in campionat. Formatia din Crevedia a invins la pas pe CS Ciorogarla, 3-0, unul dintre remarcatii partidei fiind portarul camerunez. Acesta a avut mai multe interventii de efect pe parcursul celor 90 de minute, aparand chiar si un penalty!

Interesant este faptul ca Vointa a platit doar cateva sute de euro pe portarul camerunez, dar poate obtine o suma importanta de transfer. Evolutiile bune ale portarului camerunez au atars atentia mai multor cluburi de Liga a 3-a, Nkea Andy avand sanse importante sa plece de la Vointa la sfarsitul campionatului.

Nu este singurul jucator care ar putea pleca de la Crevedia, un jucator de la Vointa fiind in atentia unui club din Liga a 2-a. Video cu doua dintre paradele portarului camerunez la meciul cu CS Ciorogarla:

138
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments