AcasăStiriUrban Titu 2, ”Micul Ajax” de la Titu. Copiii lui ”Bădiță” au...

Urban Titu 2, ”Micul Ajax” de la Titu. Copiii lui ”Bădiță” au un parcurs foarte bun in Liga a 5-a, deși sunt juniori

Echipa site-ului nostru s-a deplasat duminica la Odobesti, aici fiind programat derbyul dintre Urban 2 Titu si Vointa Salcioara, echipa care se bate pentru promovarea in Liga a 5-a. Am asistat la o partida de infarct, in care ambele echipe au jucat cu garda jos. Salcioara incepe mai bine si deschide repede scorul, in primele minute. Copiii din Titu răspund repede, egalând pe tabela. Mai mult, preiau conducerea. Salcioara nu se lasa si egaleaza din nou. Se face 3-2 si 3-3, scor care se menține pana in minutul 90+2. In minutul 90+3 gazdele inscriu golul 4, castigand in extremis o partida peste nivelul seriei in care activeaza cele doua echipe.

Copiii din Titu au intre 14 si 18 ani. Antrenor este ”Badita” Ghioca

Initial, credeam ca echipa din Titu este formata din jucatori care nu prind lotul echipei care activeaza in Liga a 4-a. La fata locului, surpriza mare. Urban 2 este formata din copii extrem de talentati, care au varste cuprinse intre 14-18 ani! Antrenor al copiilor din Titu este Vasile ”Badita” Ghioca, un antrenor care ”arde” pe margine. ”Badita” este un antrenor care se consuma foarte mult pe parcursul celor 90 de minute, vocea sa fiind auzita in tot stadionul. Desi echipa sa este formata din copii, acestia nu se dau inapoi de la duelurile barbatesti, nu de putine ori luandu-se la ”lupta” cu adversarii sai mai mari.

”Am copii foarte bine educati si cu bun simt. Ma asteptam sa faca un joc bun pentru ca sunt pregatiti foarte bine. Sunt motivati sa faca performanta si sunt dornici de afirmare. I-am motivat inainte de inceperea jocului, spunandu-le ca vor obtine cele trei puncte puse in joc. Am jucat meciuri amicale cu ei si stiam ca o sa ii batem. Baietii au jucat foarte bine si am meritat victoria. Am copii foarte talentati, o parte dintre ei putand juca chiar si in Liga a 4-a. Au talent cu carul, pot ajunge in eșaloanele superioare”, spune Vasile Ghioca.

Badita” Ghioca, prima de 500 de lei pentru copii

Copiii din Titu au fost rasplatiti cu cateva sute de lei dupa victoria de duminica cu Salcioara. ”Am vrut sa ii motivez cu o mica suma de bani din propriul buzunar. Nu este o suma mare, dar pentru copii inseamna mult”. Rar mi-a fost dat sa vad ca o echipa de copii sa joace asa de bine. Pustii din Titu au jucat parca ar fi fi fost ultima partida din viata lor. Au luptat pentru fiecare metru de teren, in cele din urma fiind rasplatiti cu o victorie dramatica, in minutele de prelungire. Trasee bine stabilite de antrenor, pasele ”din prima”, executii de rafinament, sunt cateva dintre punctele pozitive ale copiilor din Titu. Daca vor continua in acelasi mod, multi dintre ei vor ajunge in esaloanele superioare. O merita din plin.

Silviu Zaharia, 10 goluri in Liga a 4-a pentru Urban Titu

Iniante de inceperea campionatului, Vasile Ghioca a trimis la echipa din Liga a 4-a mai multi jucatori din echipa de juniori A pe care o antreneaza. Acestia nu s-au facut deloc de ras, avand evolutii foarte bune. Un exemplu este Silviu Zaharia, care la primul sezon la seniori, a marcat 10 goluri, fiind unul dintre golgeterii competitiei. ”Badita” spune ca si alti copii talentai pot face pasul catre echipa mare: Dumitru, Vleja, Cristea, Balan, Stefan, Andrei, Radoi, Giani, Sarateanu, Muscat, Sarbu, Dani sau Robert fiind cativa dintre copiii lui ”Badita” care s-au remarcat in acest sezon. Antrenorul de la Titu spune ca sunt cativa copii care pot sa urce mai sus, in esaloanele nationale: Valentin Burcea, Andrei Tanase, Mihai Turchina, Andrei Kivu, Andrei Balan, Vladut Mura sau Claudiu Deftu. Un lucru este cert: pasiunea pentru fotba lui Vasile Ghioca este transmisa si copii lui ”Badita”. Iar acestia nu il dezamagesc.

180
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments