AcasăStiriRecolta Gura Șuții și Dinamo Odaia Turcului pierd la ”masa verde” meciurile...

Recolta Gura Șuții și Dinamo Odaia Turcului pierd la ”masa verde” meciurile din ultima etapă. Vezi deciziile CCDE de ieri

Necunoasterea regulamentului a privat mai multe echipe dambovitene de puncte pretioase in clasament. Ultima sedinta a CCDE lasat fara puncte importante pe Recolta Gura Sutii, Dinamo Odaia Turcului si Urban Titu 2.

Daca Recolta Gura Sutii a folosit un jucator (Arabolu) cu 4 galbene, Dinamo Odaia Turcului a pierdut puncte importante in economia luptei promovare dintr-un motiv mai putin obisnuit: a facut 4 schimbari in 4 momente ale jocului. Intrebarea noastra este alta: arbitrul jocului nu este vinovat? De ce a permis acest lucru?

Comisia de Competitii si Disciplina a mai dat meci pierdut echipei Urban 2 Titu, care a folosit un junior si sambata, la Liga a 4-a, si duminica, la Liga a 6-a. Cum nu trecusera 36 de ore, Vointa Salcioara a castigat puncte importante in clasament.

Deciziile CCDE de ieri le gasiti accesand urmatorul link: https://www.frf-ajf.ro/dambovita/stiri/comunicate-ajf-1/deciziile-comisiei-de-disciplina-si-etica-28-10-20-20529.html?fbclid=IwAR03mX-7kCZrRRQOalQeuEap6Gxs6HH30XLurTUYbg4Kaq-_qQgBqVE9nUw

190
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments