AcasăStiriValentin Mihăilă a debutat la Atalanta. Cagliari, cu Răzvan Marin pe teren,...

Valentin Mihăilă a debutat la Atalanta. Cagliari, cu Răzvan Marin pe teren, s-a impus la limită

Recent transferat de la Parma, Valentin Mihăilă a debutat deja în weekend la Atalanta. Fotbalistul originar din Finta a intrat în minutul 74 al partidei, dar debutul jucătorului transferat de la Parma a coincis cu un eşec. Deşi era mare foavorită în disputa cu Cagliari, echipă care se zbate să evite retrogradarea, Atalanta a cedat surprinzător, 1-2, pierzând puncte importante in lupta pentru Champions League. De eșecul Atalantei a profitat Juventus, invingatoare cu 2-0 in fața Veronei, care a urcat pe loc de Champions League (4).

Intrat la scorul de 2-1 pentru Cagliari, Mihăilă a jucat în nota echipei, fără a ieşi cu nimic în evidenţă. La echipa din Cagliari a evoluat din primul minut un alt roman, Răzvan Marin, aceasta fiind unul dintre evidenţiaţii partidei. Vali Mihăilă a primit o notă destul de bună, 6,5, în timp ce Răzvan Marin a primit 7,4.

Evoluţiile bune ale lui Mihăilă au fost remarcate de fostul mare fotbalist italian Francesco Totti, acesta remarcându-l incă din perioada în care evolua pentru Universitatea Craiova.

„E prima dată când spun asta. Totti şi-a făcut o agenţie de impresariat, în Italia. Şi am vorbit la telefon, prin apel video, cu el despre jucători. Şi el zicea «Victor, Mihăilă! Mihăilă!». El zicea despre Mihăilă. De abia apăruse Mihăilă, la Craiova era, da. Şi el spunea «Mihăilă, Mihăilă». Acum o avea şi el ceva ochi, Totti. El zicea că singurul care-l interesează e Mihăilă. Păi, uite că a nimerit-o”, a spus Victor Becali pentru Sport Total FM.

232
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments