AcasăStiriRevelația vine de la Fieni!

Revelația vine de la Fieni!

1384324_568200566566425_238114180_n (1)Vorbim astăzi despre, probabil, cea mai frumoasă surpriză a turului Ligii a 4-a din Dâmbovița, Atletic Fieni. Rememorând parcă vremurile de glorie ale Fienului în sportul rege, Atleticul de astăzi ține să ne demonstreze că reprezintă o echipă puternică și valoroasă a primului eșalon fotbalistic al județului.

Fieni „iernează” pe un extraordinar loc 2, fiind întrecută cu doar 4 „lungimi” de Aninoasa. 11 victorii, 2 egaluri şi 3 înfrângeri numără Atleticul în turul ce tocmai s-a încheiat. Poziţia a doua în clasament şi un +8 la adevăr nu pot să aducă decât linişte pentru echipă.

Fieni a „demolat” pur şi simplu câteva adversare în această primă parte a Ligii a 4-a (4-0 la Doiceşti, 7-0 cu deţinătoarea Cupei, Pietroşiţa şi 12-0 versus Crevedia!!!). Alb-albaştrii au remizat cu Produleşti şi Gura Şuţii, iar printre cele 3 înfrângeri se numără şi cea cu liderul, 3-0 în deplasare.
Pe podium Fieni se mai află şi la capitolul ofensiv, marcând de 53 de ori. Apararea se descurcă şi ea foarte bine, 20 de goluri primite, doar Aninoasa, Flacăra şi Moroieni stând mai bine la acest capitol.
Sperăm într-un parcurs măcar la fel de bun al Atleticului şi în retur şi îi felicităm pentru locul ocupat. Cu ceva ajutor şi ambiţie fotbalul la Fieni poate ajunge din nou acolo unde îi e locul!

- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments