AcasăStiriValentin Mihăilă s-a transferat la Atalanta. Suma de transfer este impresionantă: 13...

Valentin Mihăilă s-a transferat la Atalanta. Suma de transfer este impresionantă: 13 milioane de euro!

Valentin Mihăilă lasă Serie B pentru Serie A! Dâmboviţeanul de la Parma se transferă in Serie A, la Atalanta, echipă de top din Italia, care se luptă pentru grupele Champions League.

Deşi se vorbea de un transfer iminent al lui Denis Man la Sampdoria, Parma va rămâne în cele din urmă fără Valentin Mihăilă. Dâmboviţeanul a fost în atenţia Atalantei încă de asta vară, dar transferul se va realiza astăzi, în ultima zi de mercato. Primul semn că transferul se va realiza astăzi a fost faptul că Mihăilă a fost scos din lotul Parmei de la meciul cu Crotone (1-1) de ieri, deşi era anunţat titular.

Dâmboviţeanul a efectuat deja ieri vizita medicală, pe care a trecut-o cu bine. Suma de transfer este una impresionantă: 13 milioane de euro! Cumpărat de Parma cu 7 milioane de euro, emilianii vor face un profit consistent, deşi l-au avut în curte pe Mihăilă mai puţin de un an de zile.

Mihăilă va pleca pentru inceput împrumut la Atalanta, dar va exista o clauză în contract ca echipa din Bergamo să plătească suma de transfer la vară. Atalanta este o echipă de top din Italia, care se luptă în fiecare an pentru Champions League. Un alt român, Radu Drăgusin, se pregăteşte şi el să schimbe echipa. Jucătorul împrumutat de Juventus se va transfera de la Sampdoria la Salernitana, ultima clasată în Seria A.

142
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments