Acasăcupa romanieiSe dă voie la meciuri amicale de la 1 iulie? Ce spune...

Se dă voie la meciuri amicale de la 1 iulie? Ce spune ministrul Tineretului și Sportului

Meciurile amicale sunt interzise la judet, Ministerul Tineretului si Sportului interzicand acest lucru printr-un Ordin. De la 1 iulie se pare ca Ministerul isi va reconsidera pozitia si va da drumul echipelor sa se pregateasca.

In cadrul sedintei de ieri de la Ministerul Tineretului si Sportului, ministrul Ionut Stroe a spus ca ”se cauta soluții pentru reluarea antrenamentelor și competițiilor în cel mai scurt timp cu putință”, in traducere libera insemnad ca echipele pot reveni la antrenamente.

Luna iulie va fi una de foc pentru echipele angrenate in lupta pentru locul 1 din Liga a 4-a, Roberto Ziduri, Gloria Cornesti si Recolta Gura Sutii disputand un mini-turneu de promovare, dar si meciurile din semifinalele Cupei Romaniei, faza judeteana. Deocamdata, echipele nu au inceput antrenamentele, de meciuri amicale nici nu poate fi vorba.

Chiar daca MTS nu va da drumul tuturor echipelor sa se pregateasca, AJF Dambovita ar trebui sa ceara o dispensa pentru echipele care se bat la promovare, astfel echipele vor intra sa dispute meciurile din mini-turneul de baraj direct, fara a avea niciun antrenament. Oricum, luna iulie va fi una de foc, fiecare echipa urmand sa dispute cel putin 4 meciuri in aceasta luna.

Meciurile penru mini-turneul de promovare in Liga a 3-a vor avea loc in perioada 1-9 august, iar AJF Dambvoita va trebui sa desemneze campioana pana cel tarziu 27 iulie, iar castigatoarea Cupei Romaniei, faza judeteana, pana pe 5 august, cel tarziu.

359
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments