AcasăStiriIonuț Radu, dâmbovițeanul de la Inter Milano. După Genoa și Parma, Radu...

Ionuț Radu, dâmbovițeanul de la Inter Milano. După Genoa și Parma, Radu va juca in sezonul viitor la celebra echipă italiană

Un dâmboviţean la Inter Milano! Fotbalul dâmboviţean are cu ce se mândri, Ionuţ Radu fiind cel mai cunoscut fotbalist dâmbovițean care evoluează peste hotare. Şi nu oriunde, în campionatul Italian, unul din cele mai importante campionate din Europa! În prezent la Parma, dâmboviteanul nostru va reveni din vară la celebra Inter Milano, urmând să se bată pentru titularizare cu Handanovic, celălalt portar din lotul milanezilor. Sunt şanse mari ca transferul să se facă chiar peste câteva zile, mai exact pe 30 iunie.

A început fotbalul la Recolta Crovu, în Onoare

Dâmboviţeanul nostru de la Inter Milano a început fotbalul la un club privat din Bucureşti, Viitorul, dar puţini ştiu că acesta a făcut primii paşi în fotbal la Recolta Crovu, echipa patronată şi antrenată chiar de tatăl său, Nelu Radu. Sigur, poate nu oficial, dar nu de puţine ori acesta a evoluat pentru echipa de juniori a tatălui său. Oare cine se gândea că va ajunge la Inter Milano?

Joacă în Italia, dar nu a debutat în Liga 1

Interesant este faptul că Ionuţ Radu joacă de câţiva ani în IL Calcio, dar nu jucat niciun minut în Liga 1. Dâmbovițeanul de la Brâncoveanu, comuna Odobeşti, a jucat FCSB-ul lui Becali ( U 21) şi Dinamo (U 19), dar nu a apucat să debuteze în Liga 1. După cele două echipe de tradiţie din România a urmat transferul la tineretul lui Pergoletese, în Italia. Aici a fost remarcat de celebra Inter Milano, care l-a transferat pentru echipa U 17 a clubului. A urmat U 19 a lui Inter şi mult aşteptatul debut la echipa mare. A fost imprumtat la Genoa, unde a avut evoluţii apreciate, iar la începutul acestui an s-a transferat la Parma Nu a apucat să debuteze, campionatul în Italia fiind întrerupt datorită coronavirusului.

15 milioane de euro, cea mai mare cotă pentru internaţionalul dâmboviţean

Dacă iniţial cota sa pe piaţa transferurilor, conform Transfermarkt.com a fost de 300.000 de euro, la începutul acestui an a ajuns la 15.000.000 de euro! Pandemia care a lovit lumea întreagă i-a mai scăzut din cota internaţionalului român, în prezent fiind de 9.500.000 de euro. Este de aşteptat că odată cu revenirea la Inter, cota să crească din nou.

Căpitanul României U21 la EURO 2019. Şanse mari să fie convocat de Radoi la echipa mare a României

Ionuţ Radu a făcut un campionat european fantastic anul trecut, fiind unul din cei mai buni jucători ai României de la Euro 2019. Bun motivator, acesta a ştiut să îşi mobilizeze colegii de la echipa nationala, chiar selecţionerul Mirel Radoi ascultând discursul dâmboviţeanului nostru! Victoria de senzație a României U21 cu Anglia U21, scor 4-2, a fost precedată de un discurs impresionant ținut în vestiar de Ionuț Radu, goalkeeper-ul echipei lui Mirel Rădoi. Video, aici: 

În august, interviu de senzaţie cu Ionuţ Radu!

Dâmbovițeanul nostru va veni în vacanţă în acesta vară, la Brâncoveanu, comuna Odobeşti, în jurul datei de 4 august, unde va sta 2-3 zile. Avem promisiunea unui interviu în EXCLUSIVITATE cu portarul României de la EURO 2019, pe care îl vom realiza chiar acasă, la Brancoveanu! Încă nu ştim dacă interviul va fi realizat LIVE sau înregistrat, dar cu siguranţă că va fi foarte urmărit. Deci, încă un motiv să urmăriţi Fotbaljudetean.info!

544
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments