AcasăLiga 1Chindia, invinsă acasa de ”lanterna” Poli Iași. Târgoviștenii au coborât pe loc...

Chindia, invinsă acasa de ”lanterna” Poli Iași. Târgoviștenii au coborât pe loc de retrogradare directă

Chndia Targoviste nu se regaseste deloc de la relaurea campionatului si este invinsa din nou! In urma cu putine minute, echipa antrenata de Viorel Moldovan a cedat din nou, ”lanterna” Poli Iasi impunandu-se fara emotii la Ploiesti, 2-0, golurile echipei antrenate de Mircea Rednic fiind marcate de Kevin Luckassen (13) si Lucas Chacana (90).

Infrangerea de astazi o coboara pe Chindia pe locul 7 in clasamentul din play-out, unul care duce direct in Liga a 2-a. Ultima este Dinamo, care are acelasi numar de puncte precum Chindia (17), dar cu golaveraj mai slab.

Moldovan ignora localnicii. Liviu Mihai a fost introdus in minutul 77

Chindia a inceput bine meciul, a pus presiune inca din primele minute, la fel ca la Clinceni. Continuarea nu a mai fost la fel si targovistenii au cedat terenul. Iesenii marcheaza primii prin Kevin Luckassen (13), scor care avea sa se mentina pana la pauza.

Desi a incercat sa egaleze in echipa secunda, de marcat au marcat tot moldovenii, Lucas Chacana (90) stabilind scorul final. Viorel Molodovan ignora in continuare localnicii, dupa ce Cristi Cherchez a fost exclus din lot, tot mai putini localnici isi fac loc in primul unsprezece.

Daca Daniel Florea nu a fost nici macar in lot, Liviu Mihai a fost introdus in minutul 77. Introducerea lui a dinamizat jocul Chindiei, lucru remarcat si de comentatorul Telekom Sport, Bogdan Cosmescu. Chindia va juca in etapa viitoare la Voluntari.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments