AcasăStiriS-a convocat Comitetul Executiv! Emil Tudor a anuntat inca de luni hotararile...

S-a convocat Comitetul Executiv! Emil Tudor a anuntat inca de luni hotararile care se vor lua. De ce s-a mai convocat?

Emil Tudor, presedintele pensionar de la AJF Dambovita, se face inca o data de ras. Boss-ul de la AJF Dambovita intai hotaraste ceva, apoi convoaca Comitetul Executiv, nu Biroul Executiv, cum gresit scrie pe site-ul oficial. Site-ul oficial al AJF-ului a publicat, luni, ca joi, de la ora 11.00, este convocat Comitetul Executiv. Printre altele, se anunta ca vor fi omologate rezultatele finale si validate clasamentele, dar si…numirea presedintelui CJA Dambovita, in persoana lui Ioan Negoescu.

Conform regulamentului, presedintele AJF Dambovita propune Comitetului Executiv numirea in functie a presedintelui Comisiei Judetene de Arbitri, in niciun caz nu poate numi. Daca l-a numit, de ce mai convoaca Comitetul Executiv? Sa ratifice ce hotaraste el?

”Presedintele AJF Dambovita anunta numirea lui Negoescu Ioan ca presedinte al Comisiei Judetene de Arbitri   Dambovita pentru un nou mandat incepand cu data de 09.07.2018”, anunta site-ul oficial inca de luni.

In urma cu cateva zile, tot pe site-ul AJF-ului se anunta omologarea rezultatelor si clasamentelor. Joi ce se mai omologheaza? La ce se mai tine Comitetul Executiv? Nu s-a hotarat deja de catre Tudor? Exceptand cativa membri din Comitetul Executiv, membrii Comitetului au ajuns simple instrumente in fata lui Tudorica Emil. Practic, ii manevreaza cum vrea el! Ei doar executa ce doresc presedintele pensionar de la AJF Dambovita! Domnilor, ati fost alesi in Comitetul Executiv sa reprezentati interesele echipelor si ale fotbalului dambovitean, nu sa ii faceti jocurile lui Tudor!

100
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments