AcasăStiriEmil Tudor este atacat de un membru din Comitetul Executiv. ”O sa...

Emil Tudor este atacat de un membru din Comitetul Executiv. ”O sa ii facem plangere la FRF. Este abuz in serviciu ce a facut el”

Decizia lui Emil Tudorica de a-l numi pe Ioan Negoescu la sefia arbitrilor damboviteni fara a avea acceptul Comitetului Executiv a nascut controverse in  randul celor celor care compun C.Ex. Bossul de la AJF are de partea lui 3-4 membri, iar cealalata jumatate nu este de acord cu practicile lui Tudor.

”Este un abuz ce face Tudor. Presedintele arbitrilor trebuia sa fie numit de Comitetul Executiv, nu de Tudor. O sa ii facem plangere la Federatia Romana de Fotbal. Nu se poate asa ceva, este prea mult! Este abuz in serviciu ce face el! A profitat ca mai mult membri din Comitetul Executiv sunt plecati in vacanta si i-a convocat doar pe cei care voateaza ca el. Nu o sa ramana asa. Negoescu trebuia sa fie numit de 2/3 din membrii biroulul, nu de jumatate, ca sa fie valid. Numirea lui de joi nu va fi regulamentara”, ne-a transmis un membru din Comitetul Executiv.

Am incercat sa luam legatura cu mai multi membri din ”aripa” lui Tudor, dar acestia sunt de negasit, nu mai raspund la telefon. ”I-o fi instruit Tudor sa nu mai raspunda. Stie de ce sunt sunati si din aceasta cauza nu mai raspund”, ne-a transmis o sursa din interiorul AJF Dambvoita.

- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments