AcasăStiriINCREDIBIL! Arbitrul Cătălin Țuțuianu, turnat la CCA de o persoană din CJA...

INCREDIBIL! Arbitrul Cătălin Țuțuianu, turnat la CCA de o persoană din CJA Dâmbovița!

Pe langa alegerile de la AJF Dambovita, fotbalul dambovitean ofera inca un subiect cu greutate. Comisia Judeteana de Fotbal Dambovita este in centrul unui scandal referitor la anchetarea unui tanar arbitru asistent de Liga a 3-a, Catalin Tutuianu, care ar fi fost prins cu cont la pariuri, desi regulamentele FRF interzic acest lucru. Fluierasul dambovitean are un dosar aflat in derulare la comisiile federale ale FRF.

Mandatul care tocmai se incheie al Ion Negoescu a fost unul macinat de scandaluri, in care a fost contestat atat de arbitri (vezi greva celor peste fluierasi damboviteni) sau de echipele participante in camponatul judetean de fotbal.

Altceva socheaza la Comisia Judeteana de Fotbal condusa de (inca) presedintele Negoescu: are un turnator in CJA! Mai bine zis, o CÂRTIȚĂ!!! Catalin Tutuianu a fost dat in primire la CCA chiar de catre un membru al Comisiei Judetene de Fotbal Dambovita!!!

In loc ca CJA Dambovita sa se ocupe de promovarea si ajutarea arbitrilor damboviteni, CJA Dambvoita se ocupa de….. turnarea arbitrilor damboviteni la CCA. Este rusinos si josnic gestul facut de membrul CJA Dambovita, gest care ii poate incheia cariera de arbitru lui Tutuianu.

Mai grav este faptul ca membrul respectiv nu i-a adus la cunostinta presedintelui Negoscu, ci s-a adresat direct CCA! Poate a fost si un afront din partea unui membru CJA la adresa lui Negoescu, dar acesta a aflat direct de la CCA, nu din CJA, asa cum era normal. Informatiie au fost furnizate chiar de Negoescu pentru Sportimpact.ro! Care sunt potentialii ”turnatori”?

1. Presedinte = Negoescu Ioan

2. Vicepresedinte = Vremaroiu Catalin 

3. Secretar = Mocanu Florin

4. Membru = Chitu Marius

5. Membru =  Dobre Razvan 

6. Membru = Preda Iulian

7. Membru = Ciocmata Mugurel

 8. Membru = Badeanu Cosmin 

9. Membru = Ducu Ioan 

10. Membru = Gligoras Adrian 

11. Membru = Irimescu Gabriel 

„Nu am știut nimic despre situația lui Țuțuianu. După ce am citit articolul pe Sport Impact, m-am informat la București. Se pare că nu de la deghizați e plecată treaba asta. Această cercetare a lui Țuțuianu la nivelul comisilor federale este pornită de la cineva din rândul nostru, al Comisiei Județene de Arbitri. E vorba despre o sesizare plecată de la noi, eu așa am informații. Mă miră faptul ăsta, pentru că eu îl știu pe Cătălin un copil mult prea liniștit să facă așa ceva. Nici eu nu pot să cred, dar până la proba contrarie, mă abțin. Nu mă pricep la treaba asta cu conturile, însă, din ce m-am interesat, ca să-ți creezi un cont pe o agenție de pariuri trebuie mai multe date. Dacă el a creat un cont și a jucat la pariuri, înseamnă că nu are minte deloc, dar eu nu pot să cred așa ceva”, a reacționat pe subiect Țuți Negoescu pentru Sportimpact.ro.

232
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments