AcasăStiriDouă locuri libere la Liga a 5-a. Ce echipe sunt foarte aproape...

Două locuri libere la Liga a 5-a. Ce echipe sunt foarte aproape să nu se inscrie

Doar saptamana aceasta echipele de Liga a 5-a se vor putea inscrie pentru campionatul urmator. Pana ieri, nu era inghesuiala mare la AJF Dambovita, circa un sfert dintre echipele participante care aveau acest drept depusesera documentatia necesara. Vor fi doua serii de cate 18 echipe in campionatul urmator, startul in Liga a 5-a urmand sa se dea pe 28 august.

Din cele 36 de echipe, doua echipe ar putea sa nu se mai inscrie: Strajerii 2 Targoviste si Viitorul Razvad. Ambele echipe sunt in stransa legatura, motivul principal fiind…Strajerii Targoviste, echipa din Liga a 4-a. Dupa cum am mai scris, echipa targovteana se va muta la Razvad, autoritatile locale urmand sa sustina Strajerii. Dupa Florin Anton, a plecat de la echipa targovisteanu si Bogdan Gheorghe ”Americanu”, acesta anuntandu-si plecarea pe Facebook.

Cum ”Americanu” se ocupa de echipa secunda a Strajerilor iar acesta a plecat, foarte probabil echipa secunda a Strajerilor nu se va mai inscrie in Liga a 5-a. Cealalta echipa care ar putea sa nu se inscrie este Viitorul Razvad. Cum autoritatile locale vor sustine pe Strajerii, in Liga a 4-a, echipa din Liga a 5-a este posibil sa nu mai fie sustinuta de autoritati. Echipele de Liga a 5-a mai au la dispozitie doar pana vineri sa se inscrie pentru campionatul urmator.

Daca cele doua nu se vor mai inscrie, interesant de urmarit ce echipa vor fi promovate in Liga a 5-a. Cum in Liga a 5-a s-au introdus juniori, nu vor fi foarte multi doritori care sa joace in al doilea esalon dambovitean. Componenta oficiala a seriilor va fi facuta dupa sedinta Comitetului Executiv.

396
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments