AcasăPROMOTIEFotbalul reinvie la Bezdead. Viitorul vrea promovarea incă din primul an

Fotbalul reinvie la Bezdead. Viitorul vrea promovarea incă din primul an

Dupa doi ani in care fotbalul nu a fost sportul rege la Bezdead, un grup de tineri au hotart sa reinfiinteze echipa de fotbal. Pana acum doi ani, comuna Bezdead a avut echipa de fotbal, care a activat chiar si in al doilea esalon fotbalistic al judetului, Onoare. Dupa mai multe scandaluri, echipa din Bezdead a fost exclusa din competitie, AJF Dambovita luand decizia capitala in privinta Vointa. De aproximativ doi ani de zile, fotbalul la Bezdead se vede doar la televizor. Din vara anului viitor, fotbalul la Bezdead isi reintra in drepturi, iar din toamna anului viitor locuitorii din Bezdead vor vedea meciuri pe viu in comuna.

Ionas Badoiu a infiintat o noua echipa. Obiectivul este promovarea in Onoare

Cel care a dorit ca fotbalul sa se joace organizat la Bezdead este Ionas Badoiu. Acesta a luat decizia sa infiinteze o echipa de fotbal noua, care va activa din toamna in Promotie.

Actuala echipa, Viitorul, nu are nicio legatura cu fosta echipa de fotbal de la Bezdead, Vointa, finantata de autoritatile locale. Noua echipa de fotbal va fi finantata din fonduri private, nefiind implicate autoritatile locale.

”Ii astept pe toti iubitorii fotbalului din Bezdead sa fie alaturi de noi, indiferent de culoarea politica a fiecaruia” a transmis Ionas Badoiu, cel care a dat viata echipei de fotbal din comuna Bezdead. ”Scopul acestui proiect este promovarea si organizarea fotbalului pentru toti copiii si tinerii comunei noastre, indrumarea valorilor catre fotbalul de performanta si o modalitate de a petrece timpul liber intr-un mod placut pentru toti iubitorii fotbalului din Bezdead”, mai spune Ionas Badoiu.

Conducere tehnica si administrativa de top. Florin Tudose (antrenor principal) si Vali Dan (organizator de competitii) vor conduce echipa

Chiar daca putea sa incerce sa joace direct la Onoare, Viitorul o va lua de jos, de la Promotie. Viitorul este in tratative avansate cu doi oameni de mare valoare, care au cochetat cu fotbalul mare, de nivel national.

Pentru banca tehnica, conducerea clubului s-a orientat catre un fost antrenor cu rezultate remarcabile in judet, Florin Tudose, fost antrenor la Atletic Fieni si Bradul Moroeni. De altfel, Tudose a si promovat cu echipa din Fieni in Liga a 3-a, dar din pacate Atletic nu a rezistat prea mult in Liga a 3-a, datorita dificultatilor financiare…

Si partea administrativa va fi una de calibru, Vali Dan urmand sa fie numit organizator de competitii. Acesta este un nume foarte cunoscut in fotbalul dambovitean, in urma cu un deceniu fiind organizatorul de competitii al Viitorului Pucioasa, o echipa care a facut senzatie cativa ani. In prezent, Vali Dan este observator federal, fiind pe lista observatorilor care activeaza la nivelul Ligilor a 3-a si a doua. Chiar daca este o echipa nou infintata, obiectivul echipei este unul singur: promovarea in Onoare.

984
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments