AcasăLiga 1Emil Săndoi, ingrijorat după infrângerea de la Voluntari. ”Timpul ne presează, au...

Emil Săndoi, ingrijorat după infrângerea de la Voluntari. ”Timpul ne presează, au rămas puține etape”

Chindia Targoviste a fost invinsa aseara la Voluntari, 0-2, rezultat care ii mentine pe targovisteni pe lcoul 7 in play-out, penultimul. Desi s-a dorit un soc prin aducerea lui Emil Sandoi, schimbarea de antrenor nu a avut efectul scontat, Chindia fiind invinsa clar de echipa ilfoveana. In etapa viitoare, targovistenii vor intalni pe Hermanstadt.

„A fost echilibrat, noi am avut câteva oportunități de a marcat. La Berisha, apoi și Rață în repriza a doua, a mai scos Cojocaru câteva mingi. Nu pot spune că nu am avut ocazii, dar am făcut niște greșeli individuale copilărești. De exemplu la primul gol, pe Gheorghe l-am urmărit de atâtea ori și e un copil de mare perspectivă. A avut o execuție foarte frumoasă, în condițiile în care aveam 4 jucători în zona respectivă. 

Apoi la golul 2, o greșeală de poziționare, nu am urmărit o minge respinsă, nu am păstrat linia. Pot spune că atunci am suferit pe organizarea pe faza defensivă. Cei de la Voluntari nu au mai avut ocazii clare. La numărul de ocazii poate chiar există un plus pentru noi. Greșelile copilărești pe care le-am făcut ne-au costat, a declarat Emil Săndoi, la finalul partidei, pentru Look Sport.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments