AcasăPROMOTIEMarius Chitu, lovit cu bestialitate la un meci de Promotie. ''A fost...

Marius Chitu, lovit cu bestialitate la un meci de Promotie. ”A fost strans de gat, lovit cu pumnii si picioarele de cei de la Ogrea”

Duminica trecuta a fost una de cosmar pentru targovisteanul Marius Chitu, arbitru de Liga a 2-a. ”Fluierasul” dambovitean a avut mari probleme la un meciul dintre Fortis Valea Lungă – Unirea Ogrea, un meci banal din Promotie Nord. Chitu a fost batut cu bestialitate de mai multi jucatori ai echipei din Ogrea, care l-au lovit cu pumnii si picioarele.

”După mai multe șicane la care fost suspus, acesta a fost înjurat, apostrofat și lovit de jucătorii de la Ogrea. După ce a acordat un penalty pentru Valea Lungă, iar apoi la următoarea fază oaspeții au cerut și ei penalty, arbitrul a văzut iadul pe pământ. În jurul lui s-a creat un meleu și a fost strâns de gât, dar și lovit cu pumnii și picioarele de cei de la Unirea. Și acum mă mir cum a scăpat teafăr de acolo. Norocul lui a fost că s-a ferit la croșeul jucătorului cu numărul 15. Dacă acel pumn îl prindea era groggy, era jale mare și putea să se ajungă la vreo nenorocire. După ce am văzut ar fi normal ca jucătorii care l-au lovit să fie pedepsiți drastic. Putea să se ajungă la o nenorocire. Chir nu înțeleg de ce autoritățile locale din acea localitate acceptă două echipe ”, au relatat colegii de la dbonline.ro.

Marius Chitu, ”eroul” de la AJF Dambovita. „Am fost lovit, dar nu am oprit meciul, pentru că am putut arbitra. Sunt bărbat, nu mi-e frică de niște sălbatici”

Interesant este ca meciul nu a fost oprit de Chitu, desi a fost lovit cu bestialitate de mai multi jucatori ai echipei din Ogrea. „Am fost lovit, dar nu am oprit meciul, pentru că am putut arbitra. Sunt bărbat, nu mi-e frică de niște sălbatici”, a declarat acesta pentru sportimpact.ro. Marius, chiar asa, de ce sa opresti jocul? Te-au batut cu pumnii si picioarele niste jucatori, este un motiv sa il opresti?! Il opresti doar cand nu mai misti, poate nici atunci! Sigur, nu dadea bine la imagine, ca un arbitru de Liga a 2-a sa opreasca un meci de judet. Mai bine stai si incasezi lovituri cu nemiluita, numai sa nu afle presa! Dar pana la urma s-a aflat, chiar daca cu intarziere!

Marius, daca nu ai oprit meciul, desi te-a lovit cu bestialitate, pe viitor nu o sa il mai opresti niciodata. Il duci pana la capat, ca un erou! Tu esti ”eroul” lui Tudor! Esti un soldat credincios, si nu te infricosezi cu una cu doua! 

461
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments