AcasăLiga 1După cinci ani la Chindia, Liviu Mihai si-a reziliat contractul cu târgoviștenii!...

După cinci ani la Chindia, Liviu Mihai si-a reziliat contractul cu târgoviștenii! La ce echipă a ajuns fostul mijlocas târgoviștean

De astazi, Chindia Targoviste a ramas fara un jucator exponential. Conducerea clubului i-a reziliat contractul lui Liviu Mihai, unul din cei mai reprezentativi jucatori ai echipei din ultimii ani.

A participat din plin la promovarea de acum doua sezoane, iar acum a fost dat afara ca o masea stricata de conducerea clubului din Targoviste. Fiind folosit foarte putin atat de Viorel Moldovan, cat si de Emil Sandoi, fostului mijlocas al echipei i s-a reziliat contractul cu echipa din Targviste.

Fostul jucator targovistean nu a stat prea mult pe bara si si-a gasit rapid echipa, Liviu Mihai semnand cu Turris Turnu Magurele, din Liga a 2-a, echipa care a pierdut dramatic promovarea in Liga a 3-a.

A mai jucat in careira la Poli Iași, Farul Constanța, Petrolul Ploiești și Unirea Slobozia. Mult succes in cariera, Liviu! Bafta la noua echipa!

”AFC Chindia Târgoviște anunță încetarea raporturilor contractuale cu Liviu Mihai, jucător care a evoluat în ultimele cinci sezoane la echipa noastră. Îi mulțumim lui Liviu pentru munca depusă la Chindia Târgoviște și îi dorim mult succes în carieră!”-Comunicat AFC Chndia Targoviste.
106
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments