AcasăLiga 1Chindia se decurcă bine in amicale. Ultima victorie, cu Farul Constanța

Chindia se decurcă bine in amicale. Ultima victorie, cu Farul Constanța

Chindia Târgovişte se află de două săptămâni în cantonament centralizat, la munte, echipa pregătită de Adi Mihalcea susţinând şi trei jocuri de pregătire. În primul amical, târgoviştenii au remizat, 0-0, cu Dacia Mioveni. În al doilea joc de pregătire au învins pe divizionara secundă FK Csikszereda,  scor 1-0. Ultimul joc de pregătire a fot cel mai bun al echipei pregătite de Adi Mihalcea. Echipa de sub Turn a învins pe Farul Constanța, scor 3-2, după ce la pauză scorul a fost 2-2.

”Aşteptam așteptăm întăriri săptămâna viitoare, acei atacanți mult doriți”

Antrenorul Chindiei, Adi Mihalcea, spune că aşteptă întăriri săptămâna viitoare la echipă. Chindia va începe campionatul pe 18 iulie, la Ploieşti, cu Hermanstadt, de la ora 18,30.

„A fost un bun test de verificare. Noi astăzi am încheiat cantonamentul, s-a și văzut o stare de oboseală. Din păcate, avem și probleme medicale. Nu am putut alinia câte o echipă pe repriză, așa că pe final am dat credit acestor copii minunați, care nu pot duce încă ritmul. Una peste alta, mă mulțumește și rezultatul, jocul a mai suferit, în anumite momente, dar este bine că am reușit să înscriem trei goluri. Avem lotul subțire numeric, deocamdată. Suntem în căutări, așteptăm întăriri săptămâna viitoare, acei atacanți mult doriți. Atunci, vom intra pe făgașul normal. Toate partidele vor fi dificile. Trebuie să avem un lot competitiv și să muncim mult. Știm în ce poziție suntem. Dacă nu vom avea o atitudine bună și o agresivitate la fel, vom avea de suferit. Preocuparea mea este de a aduce băieții într-o stare fizică bună și de a le spori încrederea„, a declarat Adi Mihalcea pentru pagina de Facebook a clubului târgoviștean.

216
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments