AcasăLiga 1Chindia întâlneşte astăzi pe FC Ucraiova. Cât costă biletele cu formaţia olteană

Chindia întâlneşte astăzi pe FC Ucraiova. Cât costă biletele cu formaţia olteană

După înfrângerea cu cântec de la Rapid, 0-2, Chindia se intoarrce în faţa propriilor suporteri. Formaţia antreanată de Toni Petrea va întâlni astăzi pe FC Ucraiova, la Ploieşti, de la ora 18.00. Echipa de sub Turn a suferit prima înfrângere din acest an, 0-2 la Rapid, dar eşecul a fost pus (şi) pe seama arbitrajului, giuleştenii primind un penalty uşor acordat de centralul Chivulete.

Pentru târgovişteni urmează două meciuri foarte importante. Astăzi, la Ploiești, fotbaliştii antrenaţi de Toni Petrea vor întâlni Craiova lui Mititelu, pentru ca duminica viitoare târgoviştenii să se deplaseze la Mioveni, pentru meciul cu CS. Partida de astăzi va fi arbitrată de Cătălin Popa (Piteşti), ajutat de Bogdan Gheorghe (Bucureşti) şi Ciprian Danșa (Satu Mare).

Conducerea clubului târgoviştean a pus în vânzare bilete pentru meciul cu echipa craioveană. Tichetele de acces au următoarele preţuri:

Tribuna 0: 30 lei

Tribuna I: 20 lei

Biletele pot fi achiziționate astăzi de la sediul clubului din Calea Domnească, nr.16, intre orele 9-16, pentru ca la stadionul din Ploiești programul fiind 10-19.

299
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments