AcasăLiga 1Chindia bate Chiajna şi rămâne în Liga 1 pentru al treilea an...

Chindia bate Chiajna şi rămâne în Liga 1 pentru al treilea an consecutiv. Căbuz a apărat două penaltyuri!

Peste 5000 de târgovişteni au luat cu asalt stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti la meciul de baraj cu Chiajna. Cum ilfovenii câştigaseră cu 2-1 în partida tur, târgoviştenii trebuiau să bată la cel puţin un gol diferenţă. Şi au făcut-o, la finalul celor 90 de minute regulamentare scorul arătând 1-0 pentru Chindia. S-a jucat practic la o singură poartă, echipa de sub Turn atacând continuu poarta ilfovenilor.

Chiajna s-a apărat supranumeric, lăsând atacurile în grija echipei lui Emil Săndoi. Am marcat doar o dată, prin Chamed, în prelungirile meciului (90+1), când nimeni nu mai spera. Deşi au avut cel puţin 6-7 ocazii clare de gol, târgoviştenii au marcat în prelungirile meciului, reușită care a dus partida în prelungiri. Deşi am avut ceva ocazii şi în prelungiri, scorul a rămas 1-0 şi s-a trecut la penaltyuri.

Căbuz, eroul Chindiei. Pleacă Săndoi de la Chindia?

S-a trecut la penaltyuri, unde Cătălin Căbuz a fost îngerul nostru păzitor. Portarul Chindiei a apărat două penaltyuri executate de ilfoveni, Iacob, Passaglia, Chunchukov şi Celea au marcat pentru noi şi rămânem în A. Greu, dar rămânem! Emil Săndoi şi-a terminat contractual cu echipa târgovişteană şi încă nu a semnat prelungirea contractului. ”În momentul de faţă, mie mi s-a terminat contractul. Rămâne de văzut ce se va întâmpla”, a declarat Emil Săndoi la conferința de presă. Cum Petrolul a promovat în Liga 1, Chindia nu va mai juca meciurile considerate pe teren propriu la Ploieşti. Foarte probabil, ne vom muta la Buzău. Din nou!

Chindia: Căbuz – Căpușă, C. Dinu (82 Sila), Iacob, Corbu (71Cherchez) – A. Șerban, M. Dulca, Passaglia, Popadiuc (82 Chunchukov) – Chamed (95 Celea), D. Florea. Antrenor: Emil Săndoi.

150
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments