AcasăStiriChindia a numit un antrenor italian! Diego Longo este noul antrenor al...

Chindia a numit un antrenor italian! Diego Longo este noul antrenor al târgoviştenilor

Chindia a anunţat ieri pe pagina oficială de Facebook a clubului numele noului antrenor principal. Noul A1 de la echipa de sub Turn este Diego Longo, un tehnician care a lucrat cu Mircea Lucescu şi Răzvan Lucescu ca secund. Cariera de antrenor principal al noului antrenor al formaţiei de sub Turn nu este spectaculoasă, acesta antrenând pe KF Teuta, FC Flamurtari, FK Kukësi

În schimb, Longo are o carieră impresionantă ca secund. Antrenorul italian a lucrat cu doi dintre cei mai consacraţi antrenori români: Mircea Lucescu şi Răzvan Lucescu. A câştigat în calitate de secund campionatul şi cupa în Grecia, cu Răzvan Lucescu, apoi campionatul în Arabia Saudită şi Liga Campionilor Asiei. De asemenea, a câştigat campionatul în Ucraina ca secund al lui Mircea Lucescu.

”Bine ai venit, Diego Longo!

Diego Longo este noul antrenor principal al echipei Chindia Târgovişte. Tehnicianul in vârstă de 47 de ani a fost antrenor principal al echipelor: KF Teuta, FC Flamurtari, FK Kukësi si antrenor secund: Dinamo Kiev, Al-Hilal, PAOK Salonic si Skoda Xanthi. Mult succes la Chindia Târgovişte şi cat mai multe reuşite la clubul nostru!”, se arată in comunicatul clubului târgoviștean.

266
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments