AcasăStiriStrăjerii Răzvad se intăreste. Un fost jucător de la Chindia Târgoviște va...

Străjerii Răzvad se intăreste. Un fost jucător de la Chindia Târgoviște va semna cu formația din Răzvad

Strajerii Targoviste nu a avut un tur prea bun in Liga a patra, formatia antrenata de fostul jucator al Chindiei, Lica Ene, clasandu-se pe locul 12, cu 12 puncte acumulate. Nemultumita de locul ocupat in clasament, conducerea clubului va intari lotul cu mai multi jucatori importanti. Primul pe care gruparea din Razvad il va transfera este Vladut Parghel, fost jucator la Chindia Targoviste, ultima data la Sageata Branistea.

”Parghel s-a inteles cu cei din Razvad, acesta fiind deja adaugat pe grup. In zilele urmatoare cei din Razvad vor face anuntul pe pagina oficiala a clubului”, spun sursele noastre. Interesant este faptul ca Parghel ar fi avut posibilitatea sa mearga la Vointa Tatarani, noua formatie a lui Remus Galmencea, dar si sa ramana in continuare la Sageata Branistea.

Castig de cauza a avut… Strajerii Razvad, antrenorul Lica Ene insistand pentru transferul sau la formatia din Razvad. In atentia celor de la Strajerii pentru un transfer sunt mai multi jucatori, unul dintre jucatorii care vor veni la echipa fiind de la Viitorul Voinesti.

540
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments