AcasăStiriAdrian Nedelea ii raspunde lui Cristi Balasa. "Nu trebuie sa ma dea...

Adrian Nedelea ii raspunde lui Cristi Balasa. „Nu trebuie sa ma dea Pucioasa afara, plec eu!”

Asa cum fotbaljudetean.info a anuntat in premiera, FC Pucioasa se va desparti de mai multi jucatori in pauza de iarna, la echipa urmand sa vina altii in schimb. Informatia publicata zilele trecute de site-ul nostru, ca Adrian Nedelea urmeaza sa plece de la echipa, se va oficializa in acesta saptamana. Daca (inca) jucatorul de la Pucioasa nu era hotarat in totalitate sa plece de la echipa, declaratiile lui Cristi Balasa pentru un site local a grabit despartirea de atacantul venit de la Cornesti in urma cu un an.

„Nu trebuie sa ma dea Pucioasa afara, plec eu!”

„Nu am vrut sa vorbesc despre situatia mea, dar va d ca se vorbeste in fiecare zi de mine. Nu trebuie sa ma dea Pucioasa afara, plec eu! Eu am ramas la echipa pentru domnul presedinte Mitrea, care m-a ajutat foarte mult. Dansul m-a angajat si este ca un tata pentru mine. Eu cand am venit la echipa, acesta se numea FC Aninoasa si se acceptau jucatori cu servici. Eu nu eram singurul jucator cu servici, dar numai eu sunt vazut ca am servici. S-a schimbat obiectivul acum si se vrea promovarea”, a transmis Adrian Nedelea pentru fotbaljudetean.info. Supararea lui Nedelea provine de la declaratiile lui Cristi Balasa, care a declarat pentru un site local ca in retur nu vor mai fi acceptati jucatori cu serviciu, unul dintre ei fiind Adrian Nedelea.

Gloria Cornesti, Unirea Racari sau Recolta Gura Sutii sunt posibile destinatii pentru Adrian Nedelea

Daca se va desparti de echipa din Pucioasa, Nedelea nu va duce lipsa de oferte, acesta fiind curtat de mai multe echipe cu pretentii din primul esalon dambovitean. Astfel, Nedelea este pe lista primelor trei clasate din Liga a 4-a, Gloria Cornesti, Recolta Gura Sutii sau Unirea Racari avand cele mai mari sanse sa isi asigure serviciile lui Nedelea in retur.

108
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments